Nina Radulović se udaje na leto? Sve o čoveku koji ju je oborio sa nogu pet godina otkako se razvela od Lečića!

23.03.2022

09:31

0

Muškarac nije poznat javnosti i ona se svojski trudi da tako i ostane

Nina Radulović se udaje na leto? Sve o čoveku koji ju je oborio sa nogu pet godina otkako se razvela od Lečića!
Copyright Nina Radulović ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Nina Radulović navodno je ipak rešila da ponovo „stane na ludi kamen" i to ovog leta. Pet godina od razvoda od glumca Branislava Lečića ljubavnu sreću je pronašla s muškarcem nepoznatim javnosti, piše „Informer", preko zajedničkih prijatelja. Zajedničkih fotografija na njenom Instagramu nemaju kako bi, prema daljim napisima, uspela da sačuva njegov identitet od publike koju njena privatnost i te kako intrigira.

Veza traje već godinu dana?

- Nina je napokon srećna u ljubavi. Dečka je upoznala preko zajedničkih prijatelja i već godinu dana su zajedno. Baš se vole i planiraju da se venčaju na leto. Znam samo da je on Beograđanin i da se ne bavi javnim poslom.

 

 

- Nina ne želi da ga eksponira, pa tako na Instagramu, gde je inače veoma aktivna, nema nijednu sliku sa dečkom - otkrio je izvor za pomenute medije pa nastavio o venčanju koje je još uvek samo u planu.

- On bi hteo veliku svadbu, ali Nina insistira na malom, intimnom venčanju i to van Beograda. Na svadbi će biti samo njegov kum i njena kuma Anita Lazić - zaključuje.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike