Razlog zašto je Ilda raskinula desetogodišnju vezu: Tek posle je upoznala Bojana, pa njemu izgovorila sudbonosno „da"!

10.04.2022

10:18

1

Po njenom mišljenju, zato, „ukoliko dugogodišnju ljubav ne krunišete brakom onda kada osetite da je i vreme, obično se završava krahom"

Razlog zašto je Ilda raskinula desetogodišnju vezu: Tek posle je upoznala Bojana, pa njemu izgovorila sudbonosno „da"!
premijera_18062019_0234 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Postoji verovanje da dugogodišnji partneri, ukoliko ne stupe u brak, ubrzo nakon te velike ljubavi pronađu i onu pravu, za ceo život. Tako je bilo i u slučaju Ilde Šaulić, koja je pre nego što se udala za Bojana Vučkovića, volela jednog beogradskog biznismena.

Ilda Šaulić i Bojan Vučković ATAImages/M. M.
 

Kako je znatno stariji od nje, roditelji su joj se protivili toj vezi. Međutim, nije doživela krah pre desetogodišnjice, kada je i shvatila da istu neće krunisati brakom.

‒ Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života ‒ smatrala je Ilda, prenosi „Hello", koja je bivšeg izabranika upoznala preko zajedničkih prijatelja.

Ljubav na prvi pogled

‒ Bila sam mlada, imala sam dvadeset godina. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu. Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika.

Govoreći o razlozima raskida, pevačica je priznala da se jednostavno - umorila od čekanja.

‒ Neke stvari se nisu desile u pravo vreme. Kada je naša ljubav bila na vrhuncu i kada sam ja najviše želela brak, porodicu, decu, moj partner nije bio spreman za to. Zatim sam uplovila u svet muzike i bila zaokupljena karijerom. Ubrzo posle toga on je poželeo sve što sam ja ranije želela, ali moj život je u tom trenutku imao drugi smisao - dodala je.

‒ Ukoliko dugogodišnju vezu, u trenutku kada osetite potrebu za tim, ne krunišete brakom, obično doživi krah ‒ zaključila je Šaulićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike