Ceca je živela sa reli vozačem, ali ju je ostavio zbog žene: Ljubavna priča završena za nekoliko meseci

22.03.2022

09:28

0

Andrej Kulundžić i pevačica upoznali su se u njegovoj emisiji o automobilizmu

Ceca je živela sa reli vozačem, ali ju je ostavio zbog žene: Ljubavna priča završena za nekoliko meseci
zvezde_granda_23022022_089 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović svoj ljubavni život vešto je krila od radoznalih očiju javnosti, a čak i kada bi se pojavila neka informacija, pevačica bi vešto fokus skrenula na drugu temu, koja njoj više odgovara.

No, za određene avanture poznate pevačice domaća javnost zna, a njen odnos s Andrejom Kulundžićem izuzetno iznenadio čitavu scenu.

Naime, pevačica i reli vozač upoznali su se u njegovoj emisiji, gde je Ceca bila gošća. Po prvom susretu među njima se javila hemija, te se čitava stvar odvijala velikom brzinom, prenosi Kurir.

 

 

Kako su tada domaći mediji preneli, Andrej se i uselio u Cecinu kuću u Ljutice Bogdana. No, kako se njihova romansa razvijala velikom brzinom, podjednako brzo se i raspala, te je posle svega tri meseca par odlučio da stavi tačku na čitavu priču.

Ubrzo nakon toga, domaći mediji preneli su da se Andrej vratio bivšoj ženi, te da se jedan od razloga kraha veze s Cecom krije i u njegovim emocijama prema bivšoj ženi.

No, svojevremeno, izvor blizak paru za "Press" je istakao da su tačku na romansu zapravo stavili zbog nemogućnosti da svoje poslovne obaveze usklade sa privatnim životom na obostrano zadovoljstvo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

Podsetimo, Ražnatovićka je pre oko dva meseca raskinula sa dečkom Bogdanom Srejovićem. U saopštenju datom javnosti, ona je istakla da su ostali u prijateljskim odnosima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike