Andreanu Čekić tužio autor njenog najvećeg hita! Traži 50.000 evra: Slučaj je na sudu

12.03.2022

08:25

1

U najavi je veliki estradni rat između pevačice i poznatog hitmejkera

Andreanu Čekić tužio autor njenog najvećeg hita! Traži 50.000 evra: Slučaj je na sudu
cekic_03052019_00021 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Numera i spot za pesmu „Cipele” koju su otpevali Andreana Čekić i Emir Đulović, više ne postoji na Jutjub kanalu. Ova pesma je za kratko vreme postala veliki hit, a mnogi ne znaju pozadinu priče kako je ova pesma dospela u pevačicine ruke, kao i to da su danas zbog nje pevačica i autor na sudu.

Naime, kako mediji pišu, hitmejker Saša Lazić je tužio pevačicu i potražuje 50.000 evra koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu, a kojih je pre skidanja pesme bilo čak 90.000.000.

ATAImages/ G.G.
Andreana Čekić

 

Andreana Čekić je svojevremeno davala izjave da su kompozitor Saša Lazić i pevač Emir Đulović od nje potraživali novac za koji ona nije čula, pa je poručila da se ne igraju sa njom - tvrdi izvor „Kurira".

- Po estradnim krugovima su svi u toku šta se tu desilo, u pitanju je novac od digitalija. Andreana Čekić je tada bila u jakom lošem životnom periodu, čak se nagađa da je to uradila pod uticajem bivšeg verenika jer navodno postoji snimljen razgovor na kome taj dečko preti Laziću i jasno i otvoreno govori sve o spornoj situaciji - priča izvor i dodaje:

ATAImages/Antonio Ahel
Andreana Čekić, Marko Milošević

 

- Neki su je nagovarali da nakon raskida sa verenikom „ispegla" tu situaciju, kao i još neke druge u koje je „uvalio" bivši što bi bilo fer prema svim ljudima, ali ona to nije uradila - objasnio je izvor za pomenuti medij.

Ovim povodom oglasio se i Saša Lazić koji je ispričao svoju stranu priče i otkrio da je on već na sudu sa Čekićevom. 

ATAImages/ A.A.
Andreana Čekić

- Ona je odličan vokal, protiv nje lično nemam ništa, ali mi imamo poslovni problem. Slučaj u vidu nekoliko tužbi je na sudu, ne bih davao nikakve izjave u vezi toga.

Kako dalje mediji navode, Lazić je pesmu dao Aleksandri Bursać koja će je presnimiti takođe u duetu sa Emirom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike