Bilo mi je preteško! Andreana Čekić prvi put o tuči sa bivšim: Nikada više neću napraviti takvu grešku

23.12.2021

07:45

1

Autor: Marija Mitić

Za naš portal pevačica je otvorila dušu i progovorila o novim planovima, prinovi u porodici i onome što je čeka, ali se osvrnula i na burnu vezu na koju je stavila tačku

Bilo mi je preteško! Andreana Čekić prvi put o tuči sa bivšim: Nikada više neću napraviti takvu grešku
Andreana Čekić - Copyright ATAImages/ A.A.

Iza pevačice Andreane Čekić ostaje godina puna raznih dešavanja, što pozitivnh, što negativnih. Ono što je pevačici svakako obeležilo godinu na izmaku jeste buran raskid sa Markom Miloševićem, o čemu od tada nije govorila u medijima.

Andreana je za 24sedam progovorila o raskidu, otkrila kako ga je podnela kao i brojne medijske napise i nagađanja. Druga stvar po čemu će sigurno pamititi 2021. svakako je dolazak kumice Katje, ćerke njene kume Katraine Grujić na svet. O svemu tome kao i o planovima za narednu godinu, Andreana je govorila za naš portal.

Kako je 2021. godina na izmaku, šta je ono po čemu ćeš je ti pamtiti?

- Godina kao godina, meni je bila lepa. Gledala sam da sebi ugodim što više, radovala sam se što ponovo radimo. Volela bih da nam sledeća godina odnese pandemiju i mere, da se vratimo  normalnom i slobodnom životu. Ovo mi je nalik na zatočeništvo i zatvor.

ATAImages/ G.G.
 

Koje su tvoje želje za narednu godinu?

 - Nemam neke posebne želje, samo da budemo zdravi. Volela bih da u narednoj godini izdam novi album koji nisam stigla ove godine. 

Šta ima novo kod tebe na ljubavnom planu?

- Ne bih da se više piše o mom ljubavnom životu i polemiše. Prošla sam jednu medijsku torturu vezano za moju prethodnu vezu,  zbog čega sam odlučila da samo radim svoj posao - budem pevačica i budem srećna.

ATAImages/ G.G.
 

Kao što i sama kažeš, pisalo se dosta toga kada je reč o tvojoj vezi sa Markom Miloševićem. Kako si podnela sve te naslove uz raskid koji ti se tada dešavao?

- Sve to mi se desilo prvi put u životu. Tada nisam želela ništa da demantujem, bilo mi je jako teško. Dosta se neistina provlačilo, dosta ljudi se oglašavalo i davalo intervjue... Nisam znala šta da radim, da li da ih tužim... Bila sam kao u nebranom grožđu, ali prošlo je. Ta veza je prošla. Ni za čim ne žalim. I kada sam, možda, pravila greške, bila sam u skladu sa njima. Sa ove tačke gledišta, sada više ne bih pravila takve greške.

Kada kažeš "greške", na šta tačno misliš?

- Mislim na više stvari. Najpre, previše sam sebe dala tamo gde nije trebalo. Svoju ljubav i energiju je trebalo da usmerim na ljude koji su to više zaslužili, u svoju publiku, muziku... 

ATAImages/ A.A.
 

Pisalo se čak i da ste dolazili u fizičke okršaje. Šta je od svega toga istina?

- Hajde da kažemo ovako. Imala sam burnu vezu, a ja nisam konfliktna osoba. Nisam navikla da živim takvim tempom i vratila sam se u svoje prvobitno stanje. A što se tiče raznih napisa, samo ću reći - gde ima dima, ima i vatre. Ne bih da ulazim dublje u to.

Da li si videla svoju tek rođenu kumicu, ćerku Katarine Grujić i Marka Gobeljća, Katju? 

-  Stiglo je kumče, pojačanje našoj ekipi. Nisam još uvek videla nju i Kaću, ali se čujemo svakog dana. Kaća mi šalje slike. Katja je prelepa beba i Kaća kaže da je mirna, što je jako važno. Otići ću da ih vidim za nekih mesec dana, kako i jeste običaj. Jedva čekam da ih vidim!

Kako se snašla Kaća u ulozi mame, jel se oporavila od porođaja?

- Super! Imam utisak kao da je oduvek bila Katjina mama (smeh). Čini mi se da je Kaća jako lako podnela trudnoću, lepo izgleda, kao što je i u trudnoći blistala. Polako se oporavlja od porođaja. Pomažu joj bake, a i ja bih volela da se nađem u njihovom domu, ali je to za sada nemoguće.

Printscreen Instagram/ tamaramilutinovic
 

Kako ste se proveli na proslavi povodom Katjinog rođenja?

- Bilo je ludo i nezaboravno, svi smo bili veseli. I, naravno, bili smo svi pijani (smeh)! To je bila jedna maratonska fešta!

Da li već primećuješ na koga beba liči?

- Meni liči na oboje. Na nekoj slici me podseti na Kaću, nekada na Marka, pravi jedan mali miks. Pokupila je najlepše od oboje.

Da li i ti priželjkuješ da se ostvariš u ulozi majke?

- Mislim da svaka žena kad-tad poželi da bude majka. Svih ovih godina nisam imala tu želju, možda je to nekome čudno. Ganjala sam karijeru, sigurnost, finansije. Želela sam da, kada se to desi, budem prava majka, u svakom smislu, da obezbedim i sebe i dete, jer se nikada ne oslanjam na druge. Mislim da je to bio razlog zašto do sada to nisam poželela. Iako sam sada većinu stvari ostvarila od svih ovih koje sam nabrojala, ja bih još malo svega toga (smeh).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike