Andreana Čekić odbrusila: Uvek sam bila i muškarac i žena, ne samo u vezi!

31.01.2022

18:27

1

Pevačica ističe da novu ljubav, kada joj se i desi, neće eksponirati zbog svega što je već do sada prošla...

Andreana Čekić odbrusila: Uvek sam bila i muškarac i žena, ne samo u vezi!
Copyright Andreana Čekić Antonio Ahel/ATAImages

Govoreći o svom emotivnom statusu, te bivšoj vezi i raskidu veridbe, Andreana Čekić je istakla koliko se od svega umorila, jer je „i inače uvek bila i muško i žensko".

- Kad budem imala vezu, ja to neću eksponirati, zato što sam se umorila od toga. Mislim da sam ja i žena i muškarac uvek bila, ne samo u vezi, nego generalno.

- Raditi ovaj posao nije lako, tako da moraš biti spreman na sve. Ne možeš da budeš razmaženo derište, jer će te lupiti po glavi sve i svašta i samo ćeš se razočarati, tako da takve kao ja rano nauče da budu i muško i žensko - ispričala je ona u „Premijeri", pa otkrila i da li je plakala zbog pojedinih medijskih napisa koji su je pratili.

Shvatiš da to nije tvoja publika!

- Nikad nisam plakala zbog nekih naslova, ali počne da te iritira, bude ti žao što se toliko neistina piše, jer znaš da mnogo ljudi u to veruje. E, onda shvatiš da to uopšte nije tvoja publika - kaže Andreana, pa naglašava da trenutno najviše uživa u ulozi tetke.

Andreana Čekić Youtube screenshot „Emisija Premijera"
 

- Mnogo sam ih razmazila i braća i snaje su u fazonu: „Užasna si". Ja uvek kupim najbolje poklone. Gledam da kad nemam puno vremena za njih, ja želim da ih bar obradujem. Želim da znaju da je tetka najjača - zaključila je Čekićeva u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike