On je Andreani Čekić vratio osmeh na lice? Razvela se, pa se zamalo opet udala - opšta drama pre harmonikaša! (FOTO)

04.02.2022

17:25

0

Dešavanjima iz ljubavnog života pevačica gotovo redovno puni novinske stupce...

On je Andreani Čekić vratio osmeh na lice? Razvela se, pa se zamalo opet udala - opšta drama pre harmonikaša! (FOTO)
cekic_03052019_00021 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Andreana Čekić pre nekoliko godina je stavila tačku na brak sa Ivanom Miladinovićem, koji ju je, prema tadašnjim napisima, prevario ne s jednom, već s nekoliko devojaka. Tada, pitala se javno kako da objasni - otkud sad taj korak, kad su njih dvoje već dugo „kolege pre svega, a onda i prijatelji".

Ivan Miladinović ATAImages/Antonio Ahel
 

„Okrenućemo to na šalu"

- Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege pre svega? Kaže Ivan: „Uvek možemo reći da smo shvatili da umemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti"! Da, okrenućemo to na šalu. Umetnici nikada nisu imali obične načine, u tome i jeste sreća.

- Dragi prijatelji, mediji i i saradnici, ovim putem vas želim informisati da, kao što to obično uradim kada smatram da imam nešto važno da kažem, Ivan i ja imamo, pre svega, dugogodišnju profesionalnu saradnju koja se neće prekidati zbog razvoda jer oboje smo svesni da smo odličan tim i da smo godinama gradili sve do čega smo danas stigli.

- Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, što je najbitnije, jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi - istakla je ona tada u zvaničnom saopštenju, dok se ipak pisalo o prevarama s njegove strane.

Marko Milošević

Ubrzo po razvodu, međutim, pevačica je na svoj 35. rođendan bila - verena. Naime, njen tadašnji partner koji je zbog nje ostavio ženu i dete, odlučio je da je zaprosi, a uz Đanija koji je pevao i sve prijatelje Andreana je još jednom izgovorila: „Da". Svi su ipak ostali šokirani - kako su oboje zvanično još bili u braku.

Supruga Marka Miloševiča, Marina, tada je rekla da je iz novina saznala za vezu supruga i pevačice.

- Naš brak se nije promenio, niti bilo šta. Kada je otišao, nisam posumnjala, tek kada su mediji objavili. Sve mi je bilo jasno kada me je ona blokirala i kada je on počeo da vileni kako ne mogu ja da komentarišem da je on oženjen. Oni bi najviše voleli i bili bi srećni da se ja nisam pojavila i da ništa nisam rekla - ispričala je ona ranije, prenosili su mediji.

Andreanin tada još uvek zakoniti suprug je, sa druge strane, rekao za „Kurir":

- Pa, osim da joj želim sve najbolje u daljem životu, nemam drugog komentara. Mi smo predali potpisane papire za razvod, tako da će uskoro biti opet devojka. Što se dečka tiče, zaista ne ulazim u to i ne komentarišem.

Andreana Čekić i Marko Milošević ATAImages/Antonio Ahel
 

Mesecima unazad, po domaćim medijima se „provlači" informacija kako je Čekićevoj „osmeh na lice vratio harmonikaš Aca Nikolić Čergar". Navodno, dok njega nije upoznala, vodila je prilično turbulentan ljubavni život, a sada „uživa u mirnoj luci", tvrde pomenuti mediji.

Aca Nikolić Čergar Youtube screenshot Aca Čergar, Amidži šou
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike