Andreana Čekić iskreno o ljubavi, „tituli" estradne kume i povratku u Austriju: Tamo mogu sve što ovde ne mogu!

12.02.2022

08:17

1

Kad je bila donela odluku da pređe za Beograd, plan je bio da se zadrži tek neko vreme, a ne 11 godina...

Andreana Čekić iskreno o ljubavi, „tituli" estradne kume i povratku u Austriju: Tamo mogu sve što ovde ne mogu!
Copyright A.A./ATAImages

Pevačica Andreana Čekić progovorila je iskreno o svom povratku u Beč, gde je i odrasla. Osvrnula se i na pojedine detalje iz ljubavnog života pa, između ostalog, objasnila u čemu sada najviše uživa. 

Takođe, imala je i savet za mlađe koleginice, koje tek grade svoje karijere i upoznaju se sa estradom.

„Bilo je pravo vreme za to!"

- Ja sam iz Beča putovala za Srbiju, pošto sam tamo odrasla. Odatle sam dolazila kada sam se takmičila u „Zvezdama Granda". Kada sam odlučila da ostanem neko vreme u Beogradu, nisam baš planirala da to bude jedanaest godina. Šta znam, u januaru sam odlučila da se vratim tamo, da mi baza bude u Beču i mislim da je pravo vreme bilo za to.

- Tamo je skroz drugačije energija, bar za mene, ali ja uvek govorim isključivo u svoje ime, možda se nekome ne dopada taj ili neki drugi grad, ali ja tamo uživam i kad izađem negde i u šetnji sa svojim kučićima, a ja to ovde ne mogu - počela je ona za „Grand onlajn", pa nastavila o ljubavnom životu, kojim često intrigira. 

- Odlučila sam da stvarno više ne pričam javno o svom ljubavnom životu iz razloga što sam ja u prethodnoj vezi prošla zaista jednu medijsku torturu i jako je bilo teško za mene sve to da podnesem.

- Naravno, naučila sam da se nosim sa tim, ali sam sada odlučila i da sve sačuvam za sebe, barem onoliko koliko ja to mogu. Bitno je da sam ja stvarno srećna i ispunjena - objasnila je ona, a sudeći po pozitivnim komenarima na račun njenog izgleda mnogi misle da je novu ljubav već pronašla.

S obzirom na to da se jednom opekla, za mlađe koleginice imala je savet zlata vredan.

- Ne valja biti ni previše povučen, ovo je savet za mlađe koleginice. Treba da se druže sa uspešnim ljudima, sa ljudima koji imaju neke rezultate i da shvate da će se mnogo čega promeniti onog trenutka kada postanu zaista popularni.

 

 

„Bog je na nebu, na zemlji kum" možda je jedan od Andreaninih omiljenih stihova, budući da je mnogi nazivaju „estradnom kumom". Nedavno je kumovala ljubavi svoje koleginice Kaće Grujić i njenog supruga Marka Gobeljića, a kako je pevačica nedavno dobila i naslednicu, nametnulo se pitanje hoće li krstiti malu Katju.

- Mene već prozivaju na društvenim mrežama da sam ja estradna kuma (smeh). Meni je to jako simpatično. Moram da kažem da je najlepše kad ljudi vide prijatelja u tebi, ali ne znam da li ću Katju krstiti ja ili kum Ruki, mislim da će nas obavestiti blagovremeno. Znam samo da ću biti Kaćina kuma i kada bude velika svadba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike