Sestre Hadid pozirale obnažene! Biblijska simbolika izazvala negodovanje (FOTO)

18.02.2022

14:50

0

Autor: Marija Mitić

Reč je o setu fotografija za poznati brend Versaće

Sestre Hadid pozirale obnažene! Biblijska simbolika izazvala negodovanje (FOTO)
profimedia-0637373865 - Copyright Profimedia

Slavne sestre Bela i Điđi Hadid pozirale su potpuno gole! Naime, reč je o setu fotografija za poznati brend Versaće, a upravo Donatela Versaće prva je ponosno objavila ovu sliku na svom Instagram nalogu.

Bela i Điđi intimne delove prekrile su skopocenim tašnama u vrednosti od oko 1.800 evra, a osim toga prisutna je i biblijska simbolika, s obzirom da je Bela pozirala sa zmijom oko noge, dok su u ruci držale i jabuku.

Iako se većini dopala najnovija promocija za poznati brend Versaće, bilo je i onih konzervativnijih kojima je ova kampanja neumesna zbog igranja sa religijskim simbolima.

Profimedia
Bela i Điđi Hadid

Inače, obe sestre Hadid su nedavno punile novinske stupce. Naime, Bela je otvoreno govorila o psihičkim problemima s kojima se suočava, a nedavno je rekla i da se uhvatila u koštac sa njima te da je sve bliže ozdravljenju.

– Pre nego što uzmem telefon u ruke, odradim meditaciju zahvalnosti. Udubim se u sebe i kažem: ‘Zahvalna sam što sam živa, zahvalna sam na svemu što imam.’ To nisu ogromne stvari, ali donose pozitivu u moj dan i pomažu mi da ojačam dobre navike - ispričala je Hadid jedan deo svoje rutine koja joj pomaže da ponovo postigne psihički balans.

Điđi je nedavno postala majka, ali je tema tabloida bila zbog raskida sa svojim dugogodišnjim partnerom, pevačem Zejnom. Kako su preneli američki mediji, on je navodno udario njenu majku Jolandu, zbog čega je usledio krah njihove veze.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike