Zejn varao Điđi sa glumicom: Zvala sam ga gospodin Grej, bilo nam je lepo

17.01.2022

08:51

0

Veza je bila kratkog daha, jer je Abigejl shvatila da Malik ima devojku

Zejn varao Điđi sa glumicom: Zvala sam ga gospodin Grej, bilo nam je lepo
Zejn Malik i Điđi Hadid - Copyright Profimedia

Manekenka Điđi Hadid i Zejn Malik raskinuli su u oktobru 2021. godine i to jer je pevač navodno udario njenu majku, a kasnije se ispostavilo da je njihovom razlazu doprinelo i Malikovo neverstvo.

Naime, u javnost je isplivala muzičareva navodna afera sa glumicom Abigejl Klark. Međutim i ta veza je bila kratkog daha, jer je Abigejl shvatila da Zejn ipak ima devojku, videvši da mu je Điđi poslala poruku: „Nedostaješ mi”, prenosi „Daily Mail”. 

O njihovoj vezi Abi je pričala svojoj prijateljici.

Profimedia
Điđi Hadid, Zejn Malik

- Moja iskustva s njim bila su poput „Pedeset nijansi sive”. Zvala sam ga svojim „Gospodinom Grejom”. Bilo nam je super zajedno - ispričala je Abi drugarici, kao i da joj je Zejn rekao da je ona njegov tip jer voli devojke s oblinama i velikom pozadinom.

Njih dvoje su se navodno upoznali u baru u Los Anđelesu, kada ju je Zejn pozvao do svog stola. Glumica je ispričala da joj se žalio kako u Los Anđelesu preovladavaju mršave devojke, a kako on voli one sa oblinama. 

- Rekao je da mu se sviđa moja figura, imao je taktiku, nosio je crnu jaknu i pio alkohol... Bio je svuda po meni, ljubio me je - rekla je Abi svojoj prijateljici, kao i to da joj je Zejn stalno govorio da ga podseća na njegovu bivšu verenicu Peri Edvards (28) koju je ostavio putem SMS poruke 2015. godine.

Profimedia
Zejn Malik

Razmenili su brojeve telefona, a potom su navodno otišli u njegovu kuću u Londonu. Abi je verovala da je Malik onaj pravi nakon što joj je posvetio svoju najnoviju pesmu u to vreme „Dusk till Dawn”, te joj je navodno predložio i da bi ona mogla da bude u spotu.

No, romansa se završila u trenutku, nakon što je Abi slučajno videla poruku koju je Điđi poslala Zejnu. 

Profimedia
Zejn Malik

- Bila sam u šoku. Zbog toga sam se osećala stvarno povređeno.. Bila sam vrlo tiha. Jasno je dao do znanja da je sam. Bio je toliko pažljiv prema meni da sam mislila da je to istina. Bilo je vrlo neprijatno - poverila se Abi prijateljici.

onus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike