Nema više opijanja! Bela Hadid na odvikavanju od alkohola: Nisam mogla da se kontrolišem!

25.01.2022

09:04

0

Slavna manekenka nakon što je priznala da pati od anksioznosti i depresije, ispričala da je imala veliki problem sa porokom

Nema više opijanja! Bela Hadid na odvikavanju od alkohola: Nisam mogla da se kontrolišem!
profimedia-0621040674 - Copyright Profimedia

Planetarno popularna manekenka Bela Hadid ranije je otkrila da pati od anksioznosti i depresije, a problem je rešavala alkoholom.

Sve joj se to, govorila je, dešavalo zbog zahtevnog i stresnog poslovnog života. Međutim, pošto tvrdi da sada više ne može da se kontroliše, otkrila je šta ju je sve navelo da pre šest meseci donese odluku da obustavi konzumiranje alkohola. 

- Volela sam alkohol i došlo je do tačke kada sam čak i ja počela da otkazujem noćne izlaske u kojima sam osećala da se neću kontrolisati - rekla je manekenka za InStyle.

Profimedia
Bela Hadid priznala da je psihički loše

Takođe, Bela je rekla da joj je takođe postalo teško da uzima čašicu nakon što joj je doktor pokazao snimke koji otkrivaju učinke alkohola na mozak, te da planira da ostane trezna u budućnosti.

- Ne osećam više potrebu za pićem jer znam kako će to uticati na mene u tri sata ujutru kada se probudim s užasnom teskobom, razmišljajući o tome što sam rekla pre pet godina kada sam završila srednju školu - priznala je Hadid i dodala:

- Postoji samo taj beskrajni učinak u suštini, bol i stres zbog onih nekoliko pića koja nisu bila baš previše - rekla je iskreno manekenka.

Bela Hadid, Kanski festival, Profimedia
Neće više da pije, Bela Hadid

Početkom ovog meseca, ona je pričala otvoreno na društvenim mrežama o svojim teškim borbama sa mentalnim zdravljem, ali i u intervjuu za WSJ. Bela je priznala da je bila na "čudnom" mestu psihički, te da joj je bio izazov čak i da izađe iz kuće i obuče se, posebno i zbog pritiska paparaca koji je čekaju

- U prošloj godini bilo mi je jako važno da naučim da čak i ako ljudi pričaju o mom stilu ili ako im se sviđa ili ako ne, nije važno, to je moj stil. Kad ujutru izađem iz kuće, razmišljam o tome: Čini li me ovo srećnom? Osećam li se dobro u ovome i osećam li se udobno? - rekla je iskreno Hadid koja je ranije otkrila da pati od ekstremne depresije i anksioznosti u objavi koja je podeljena na Instagramu prošle godine.

Profimedia
Bela Hadid priznala da ima mentalne probleme

Ona je progovorila o svom mentalnom stanju i otkrila da već nekoliko godina unazad plače skoro svakodnevno.

- Društveni mediji nisu stvarni. Ponekad je sve što treba da čuješ da nisi sam/a. Dakle, poručujem ti da nisi sam/a. Volim te, vidim te i čujem to što govoriš - napisala je, između ostalog, manekenka pruživši podršku svima koji se isto ili slično osećaju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike