Stalno sam se vraćala muškarcima koji su me zlostavljali: Bela Hadid o emotivnim lomovima

01.02.2022

09:49

0

Manekenka kaže da je zbog toga kasnije imala velike posledice - ugrozila je mentalno zdravlje, odala se porocima, uvek se osećala manje bitnom

Stalno sam se vraćala muškarcima koji su me zlostavljali: Bela Hadid o emotivnim lomovima
profimedia-0620102996 - Copyright Profimedia

Manekenka Bela Hadid često je doživljavala emotivne lomove koji su joj se kasnije odrazili na zdravlje. Bivši partneri su je, kako kaže zlostavljali, a ona im se iznova vraćala. 

- Stalno sam se vraćala muškarcima, a i ženama, koji su me zlostavljali i zato sam stalno imala potrebu udovoljavati ljudima - ispričala je Bela za Victoria's Secret u podcastu VS Voices i dodala da se previše trudila oko drugih:

Profimedia
Bela Hadid

- Došlo je do toga da nisam imala granice, ne samo s*ksualno, već i psihički i emocionalno, pa se to odrazilo i na moju radnu okolinu. Počela sam previše da ugađam ljudima s kojima radim. 

Ona je nedavno sa pratiocima podelila i da se godinama unazad suočava sa ozbiljnim mentalnim problemima i da gotovo svakodnevno plače. Početkom godine je potvrdila da ima probleme sa alkoholom i da je krenula na odvikavanje.

Profimedia
Bela Hadid

- Odradila sam svoje s alkoholom. Volela sam alkohol i došlo je do tačke kada sam čak počela da otkazujem ​​noćne izlaske za koje sam predosećala da će otići u smeru da neću moći da se kontrolišem - rekla je manekenka za InStyle.

Inače, Bela je trenutno u ljubavi sa art direktorom Marcom Kalmanom (33), dok je najveću pažnju javnosti privlačila vezom sa The Weekndom, s kojim je bila od 2015. do 2019. godine.

Kako je svojevremeno objasnila, uvek je imala utisak da se njen glas slabo čuje i da je manje vredna od drugih.

Profimedia
Bela Hadid

- Odrasla sam uz muškarce – bilo da su to bili ljubavni odnosi, porodični ili nešto treće – oni su mi uvek govorili da je moj glas manje važan od njihovog. Kada sam odrasla, ulazila sam u veze u kojima se takođe moj glas nije čuo i to je uticalo na mene i moje odnose s drugim ljudima. Dobila bih nervnih slom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike