Šta će ozloglašeni Džejms Franko na sudu sa Depom i njegovom bivšom: Sumnje o aferi s Herdovom sve veće?!

26.12.2021

07:00

0

Dok Džonija i dalje „bole" klevete nekadašnje supruge i oštro ih negira, njegov kolega s velikog platna takođe se guši u problemima...

Šta će ozloglašeni Džejms Franko na sudu sa Depom i njegovom bivšom: Sumnje o aferi s Herdovom sve veće?!
profimedia-0325097261 - Copyright Profimedia

Džejms Franko se našao u vrućoj stolici javnosti otkako je priznao da je zavisnik od se*sa, a sad tek ne zna „gde bije" - otkako je dobio i poziv da se pojavi na sudu gde se Džoni Dep „nateže" s bivšom suprugom Amber Herd, prema pisanju „Pejdž siksa". Advokati holivudskog superstara žele da Franko bude ispitan o tome da li je imao aferu sa Herdovom dok je ona još bila u braku sa Depom.

Takođe, prema daljim navodima, biće i upitan da li je primetio kakve modrice za koje je ona svojevremeno tvrdila da su Depovo delo, optužujući ga na sva zvona za nasilje, za koje on gotovo i da ne želi da čuje.

- Žestoko sam poricao navode gospođe Herd otkako ih je prvi put iznela, u maju 2016. godine, kada je želela da dobije privremenu zabranu prilaska prikazujući lažne modrice. Nastaviću da ih poričem do kraja života. Nikada nisam zlostavljao gospođu Herd ili bilo koju drugu ženu - rekao je bio Dep, a prenosili strani mediji.

Zašto?

Glumcu je sudski poziv stigao zbog nadzornih kamera koje su ga u maju 2016. snimile kako s Amber ulazi u lift 24 sata nakon što su se ona i Dep posvađali. Tokom te svađe, prema tvrdnjama glumice, dobila je pomenute modrice po licu.

Amber Herd Profimedia
 

Druga strana

Njen pravni tim, s druge strane, tvrdi je da je Franko živeo u istoj zgradi u vreme incidenta i da su „jednostavno išli zajedno liftom". Depova „leđa" smatraju da je to laž.

U planu je da suđenje počne 11. aprila iduće godine i trebalo bi da traje 12 dana.

Džoni Dep Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike