Ne staje dok se ne izbori za pravdu: Džoni Dep nastavlja da sudski goni bivšu suprugu

19.08.2021

17:28 >> 17:36

0

Autor: Marija Mitić

Glumac se izborio za pravo da nastavi sa tužbom za klevetu protiv bivše supruge

Ne staje dok se ne izbori za pravdu: Džoni Dep nastavlja da sudski goni bivšu suprugu
Copyright Džoni Dep i Amber Heard Foto: Profimedia

Džoni Dep se izborio za pravo da nastavi sa tužbom za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd, koja ga je tužila za nasilje.

Glumac će nastaviti sudski da goni bivšu suprugu koja ga je nakon razvoda 2016. godine tužila za nasilje u porodici, a potom je 2018. godine za “Washington Post” napisala da je doživela porodično zlostavljanje, međutim nije imenovala Depa.

Džoni Dep/Profimedia

Dve godine kasnije britanski tabloid “The Sun” objavio je članak u kojem se navodi da je Dep tukao ženu, a nakon što ih je glumac tužio, on je tokom 2020. godine i izgubio parnicu protiv ovog tabloida.

Strani mediji pišu da je Amber zbog toga tražila da se odbaci glumčeva tužba protiv nje, s obzirom na to da obe tužbe uključuju optužbe da je zlostavljač. Međutim, sud u Virdžiniji presudio je da su slučajevi i izjave različiti.

Džoni Dep, Foto: Profimedia

Sudija je takođe primetio i velike razlike između zakona o kleveti u SAD-u i Velikoj Britaniji te je smatrao da bi implementacija britanskih presuda na američkom sudu stvorila “zastrašujući učinak” i mogla biti “opasan presedan”. Takođe, argumente koje je iznela Amber opisao je “posebno zagonetnim i besmislenim”.

Inače, Dep je nedavno dao prvi intervju nakon optužbi bivše supruge. Tada je rekao da ga Holivud bojkotuje zbog njegove borbe na sudu sa Amber, te zbog članka objavljenog u “The Sunu”, a ovaj skandal zaista ga je umalo koštao karijere.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike