Šok u Holivudu! Bivša žena Džonija Depa postala mama!

02.07.2021

14:52 >> 14:39

0

Autor: Marija Mitić

Glumica nije krila ushićenje što kraj sebe konačno, nakon četiri godine borbe i želje, ima devojčicu koju je nazvala Una Pejdž Herd

Šok u Holivudu! Bivša žena Džonija Depa postala mama!
Copyright Amber Herd, Foto: Profimedia

Američka glumica Amber Herd, bivša supruga Džonija Depa, sinoć je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila radosnu vest, a to je da je postala majka!

Glumica nije krila ushićenje što kraj sebe konačno, nakon četiri godine borbe i želje, ima devojčicu koju je nazvala Una Pejdž Herd.

– Jako sam uzbuđena što mogu sa vama da podelim ovu vest. Pre četiri godine odlučila sam da želim da imam dete. Htela sam to da uradim pod svojim uslovima.

Amber Herd, Foto: Profimedia

– Nadam se da će stvari u društvu postati normalne, da brak neće biti uslov za decu. Kćerkica se rodila 8. aprila i označila je početak ostatka mog život – poručila je ponosna mama.

Izvori bliski glumici su za Page Six otkrili da je bebu rodila surogat majka nakon što je glumica saznala da ne može da ima potomke.

Podsetimo, Amber Herd i glumac Džoni Dep bili su u braku od 2015. do 2017. godine.  Glumca je supruga optužila za zlostavljanje, nakon čega su se godinama sudili i to do nedavno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike