Za svaku osudu: Ivan počeo da šutira Miljanu kroz kesu za smeće! Ona ga nazvala monstrumom - haos u "Eliti" (VIDEO)

23.03.2024

19:46

0

Autor: M. V.

Marinković se obratio Centru za socijalni rad

Za svaku osudu: Ivan počeo da šutira Miljanu kroz kesu za smeće! Ona ga nazvala monstrumom - haos u "Eliti" (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube/Zadruga

Ivan Marinković i Miljana Kulić ne miruju u okviru "Elite", pogotovo ne ovih dana.

Rijaliti učesnici, koji imaju sina Željka, svađali su se za crnim stolom, gde su pale teške reči. Ivan je u anketi ko je najodaniji učesnik, oštro komentarisao Miljanu.

- Osim što je Miljana odana keramici i obući, ona je najviše odana porodici kad ima odnose sa partnerima, pa stavi maminu sliku dok je na sto posto sa svojim partnerom u krevetu. Takođe je odana i groblju gde sahranjuje živog čoveka, takođe je Darjanovu majku Bahriju stavila u beli čaršaf. Odana je dvoru jer kaže da je princeza i sve ostalo a ona je dvorska luda, takođe je odana Maji Marinković kojoj govori najgnusnije stvari i vređa joj majku, odana je prema ovom prostoru, WC šolji i ostalim prostorima. Želim da se obratim Centru za socijalni rad za uznemiravanje i psihičko zlostavljanje. Prema alkoholu i tabletama - izdeklamovao je Ivan, a Miljana mu je rekla da je monstrum.

- Samo se vi zaluđujte i živite u zabludi, ja ne znam ko za ovog glasa verovatno monstrumi koji prete deci i koji ne vode računa o svojoj deci. Presmešan mi je samo neka proziva - odbrusila mu je Kulićeva.

Nešto kasnije, oni su se sukobili u kuhinji, kada je Marinković krenuo da šutira majku svog deteta, a između njih je bila kesa za đubre. Ovakvo Ivanovo ponašanje, koje je za svaku osudu, pratilo je obezbeđenje, koje je pokušalo da ga smiri.

Printscreen/Youtube/Zadruga
Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

- Ti si bolesna, moraš na lečenje, pi*ka ti mrtva materina. Našla si da budiš ljude i sediš im po krevetima - rekao je Ivan.

- Imam pravo da gledam ko šta radi. Nemoj da me udaraš - rekla je Miljana i dodala:

- Svoje frustracije leči na nekom drugom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike