„Njen muž je venčao mene i Gocu Tržan!" Ivan Marinković otkrio šok detalj sa svadbe! (VIDEO)

27.02.2024

20:25

0

Autor: M. G.

Ovome se niko nije nadao

„Njen muž je venčao mene i Gocu Tržan!" Ivan Marinković otkrio šok detalj sa svadbe! (VIDEO)
Ivan Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ivan Marinković mnoge je zatekao tokom debate u „Zadruzi 7 Eliti" pošto je otkrio da je suprug matičarke koja je venčala Jelenu i njega bio taj koji je venčao - njega i pevačicu Gocu Tržan

Goca Tržan, ATAImages/Antonio Ahel
 

Marko Đedović je, inače, tokom razgovora prvo dao reč Aniti Stanojlović, a otad, priča je samo nastavila da raste, gotovo poput kvasca.

„Odgovarao mi je loš brak..."

- Odgovarao mi je loš brak, kada sam bila u njemu poželela sam dobar razvod. Očekuje se pravdanje i ubeđivanje, to ne želim. Može da radi šta hoće samo da ne saznam - kazala je Anita, pa se Marko nadovezao:

- Zašto bi značilo da ako nekoga voliš i pružaš mu sve, ne možeš da pružaš pored njega? Prave ljubavi su večne, jedite go*na.

- Upoznao sam osobu pre šest meseci i sa njom bi mogao sve na svetu, da ne pomislim na drugu osobu nikada - kazao je Samir.

- Evo, poenta je sledeća, priča se o ljubavi. I ti osećaš večnu ljubav prema svom mužu, šta si tražila sa telefonom? - pitao je onda Đedović.

Marko Đedović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ne, ne, pričali smo o braku, debata je brak. To je dobar razvod - naglasila je onda Milena.

- Kad bi se dvoje ljudi ovako osećali kao i ja... - rekao je Samir.

- Toga nema, to je u bajkama i ti treba na terapije da ideš. Šaki, da li ako prevariš nekoga, ne voliš nekoga? - pitao je opet Marko.

- Nije garant da ga ne voliš, ne znači - odgovorio je Ša.

- Evo ti primer. Ko je bio prvo, a ko drugo mesto u „Zadruzi 5"?! Narod je podržao razvod i prevaru i ljubav... Žena koja je venčala mene i Jelenu, kada smo došli po venčani list, rekla mi je da joj je muž matičar koji je venčao mene i Gocu - šokirao je Marinković, a kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike