Miljana Kulić otvorila dušu: Ivan Marinković ni dinar nije dao za rođendan sina Željka!

30.07.2023

18:55

0

Autor: M. G.

Bivša zadrugarka napominje kako bi je vrlo prijatno iznenadilo da je makar pitao da li nešto treba

Miljana Kulić otvorila dušu: Ivan Marinković ni dinar nije dao za rođendan sina Željka!
Miljana Kulić - Copyright Printscreen ,,Zadruga - Narod pita", Pink TV

Sin Ivana Marinkovića i Miljane Kulić, Željko, nedavno je proslavio peti rođendan u Nišu. Na slavlje mu je došao i otac, s kojim su Kulići izgladili odnose i svakako im je drago što ga i dečak upoznaje, provodeći vreme sa njim.

Rijaliti mama, međutim, uprkos značajno drugačijoj situaciji nego što je doskora bila, naglasila je kako Ivan nije finansijski učestvovao u organizaciji dečije proslave. Željku je, naime, na rođendan došao - kao gost.

Ivan Marinković na rođendanu sina, Instagram printscreen/ivanmarinkovic79_official
 

- Ovo je bio prvi Željkov rođendan na kom smo bili zajedno i to je meni najbitnije - izjavila je najpre u emisiji „Zadruga - Narod pita", pa dodala:

- Krivo mi je što me Ivan nije ispoštovao, što nije ispoštovao Željka, ja to nisam ni očekivala od njega... Kada bi došlo do toga, to bi me samo pozitivno iznenadilo.

Takođe, ona tvrdi da nije razočarana, ali i da je Ivan svakako mogao nešto da uradi, samo da je hteo, prema njenom mišljenju.

„Nije stvar u parama, nego..."

- Ne mogu da kažem da sam razočarana, nisam... Ivan nije učestvovao finansijski u Željkovom rođendanu, iako je izašao iz rijalitija i dobio sve svoje honorare... Nije me pitao da li bilo šta treba. Ipak, četiri godine nismo slavili zajedno njegov rođendan. Stvar je principa, ne para. Meni alimentacija ne treba, niti ću je ikad tražiti, ali, da, bila bih mnogo srećnija da je hteo da pomogne finansijski za proslavu - zaključila je Miksi.

Miljana Kulić, Printscreen Youtube/ Zadrugaofficial
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike