Večite rivalke - Stanija i Tamara odmerile zadnjice: Đurićeva je zbog uvećavanja iste bila klinički mrtva (ANKETA)

19.07.2023

20:50

2

Uprkos borbi za život, starleta se ponovo odvrgla povećavanju guze

Večite rivalke - Stanija i Tamara odmerile zadnjice: Đurićeva je zbog uvećavanja iste bila klinički mrtva (ANKETA)
Stanija Dobrojević i Tamara Đurić - Copyright Instagram printscreen/Profimedia

Starlete Tamara Đurić i Stanija Dobrojević bile su ljute rivalke tokom čitave sezone rijalitija "Farma 6", kada su se zajedno našle i u finalu, gde su zvanično odmerile snage posle višemesečnih svađa.

Ubedljivu pobedu je po glasovima publike tada odnela Stanija, dok Đurićeva nije krila razočaranje, te je sočno nastavila da je vređa u svojim javnim pojavljivanjima. 

Osam godina kasnije, bivše cimerke srele su se na jednom prestoničkom događaju, gde su se zvanično pomirile, što je šokiralo javnost. Pomirenje su ovekovečile zajedničkom fotografijom koja je tada izazvala burne reakcije. Ipak, provokativne fotografije na njihovim Instagramima u vrelim izdanjima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a neretko izazivaju lavinu negativnih komentara.

Stanija i Tamara su poznate po estetskim korekcijama i zanosnim oblinama koje ističu u prvi plan.

Dobrojevićeva redovno kači fotografije iz Majamija u toplesu, dok je Đurićeva, s druge strane, identično pozirala za novi set fotografija, te se nameće pitanje da li je inspirisana bivšom rivalkom. U nastavku teksta možete glasati - Čija guza je bolja?

Podsetimo, Tamara Đurić je 2017. godine doživela kliničku smrt usled trovanja neproverenim materijalom kojim su joj pevećavali zadnjicu u jednoj privatnoj klinici. Usled teških komplikacija, Đurićeva je prebačena na VMA, a agonija i borba za život su trajali danima. Uprkos tome, Tamara je odlučila da ponovo poveća zadnjicu nekoliko godina kasnije, i podvrgne se nizu estetskih operacija.

Instagram printscreen/tamarastar89
Tamara Đurić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike