"Kažu da sam nakaza" Sveže operisana Tamara Đurić iskreno o estetskim korekcijama i uvredama na račun njenog izgleda (FOTO)

16.05.2023

23:21

0

Starleta smatra da nije preterala

"Kažu da sam nakaza" Sveže operisana Tamara Đurić iskreno o estetskim korekcijama i uvredama na račun njenog izgleda (FOTO)
Tamara Đurić - Copyright Printscreen YouTube/Ami G Show

Kontroverzna starleta Tamara Đurić večeras je gošća u emisiji uživo kod Ognjena Amidžića. Ona je večeras premijerno pred širokim auditorijumom pokazala svoje novo lice nakon niza estetskih korekcija.

Na samom početku emisije progovorila je o korekcijama kojima se ponovo podvrgla, iako je pre nekoliko godina jedva izvukla živi glavu, nakon trovanja usled uvećavanja gluteusa neproverenim materijalom.

Tamara je voditelja upitala da li izgleda kao nakaza, s obzirom da se suočava sa takvim komentarima na društvenim mrežama.

- Je l' izgledam kao nakaza? Kažu mi da izgledam i kao Avatar. Tvoj studio je prošle godine bio jako lep, ali si ga promenio. Nova godina, novi studio. Ja nisam promenila pol, zar ne? Idu godine, problemi, i malo sam samo korigovala. Kad sam ja u pitanju, postoji granica. Izgledam isto kao nekada. Ali generalno gubi se granica u svemu - objasnila je starleta.

- Plastična hirurgija je jedan vid zavisnosti. Savetujem ženama da bolje ne kreću sa tim. To i jeste moj jedini porok, ako mogu tako da ga nazovem. Sve što je lepo, to je u redu. Dešava se da žene izgube kompas. Ja po svom mišljenju nisam preterala i ovo je ono ''knap'' - zaključila je Đurićeva.

Printscreen YouTube/Ami G Show
Tamara Đurić

Starleta je potom otkrila detalje iz privatnog života, pa priznala da li bi ponovo ušla u rijaliti-šou.

- Trenutno uživam u odgajanju ćerke, bavim se sobom i porodicom. Privatni biznis imam, da ne reklamiram, ali dobro radimo. U ovoj fazi se ne bih bavila voditeljskim poslom, ne bavim se pevanjem, glumom, moj posao nije javan posao, ali eto me po emisijama, zato što to tako treba. Ne bih ulazila u rijaliti - rekla je Tamara Đurić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike