"Gremlinima iz noćnih mora se ne ćuti" Karleuša postavila Tamaru Đurić na mesto: Žestoko joj uzvratila i podržala Nadicu Ademov!

17.05.2023

17:03

2

Jelena ističe da je starleta "nebitni niko" koji sebi daje za pravo da proziva uspešne

"Gremlinima iz noćnih mora se ne ćuti" Karleuša postavila Tamaru Đurić na mesto: Žestoko joj uzvratila i podržala Nadicu Ademov!
Jelena Karleuša i Tamara Đurić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/karleusastar

U emisiji kod Ognjena Amidžića uživo u programu sinoć je došlo do verbalnog sukoba između pevačice Nadice Ademov i starlete Tamare Đurić, kada je Đurićeva istakla da ne zna ko je Nadica.

Naime, u emisiji se potegla tema nasilja, a kontroverzna starleta, koja je inače prozivala i Jelenu Karleušu proteklih dana, istakla je da pevačice treba da pevaju, a ne da iznose svoj stav na društveno-odgovorne teme.

Nadica joj nije ostala dužna, te se sve vreme žustro branila, a sada joj je stigla podrška i od Karleuša. Ona se očigledno našla prozvanom, budući da je Đurićeva dodala da su to "one pevačice koje u spotovima melju mozak", što je JK radila u svojoj reklamnoj kampanji za album "Diva" 2012. godine.

- Vreme je da stanem u odbranu mojih koleginica, moje branše. Svaki nebitni niko, bez škole, bez zanimanja, bez uspeha, bez ikakvog moralnog pokrića, na Balkanu može da vređa jednu pevačicu, žensku muzičku zvezdu. I što si veći bizarni niko, to si veći psihopata. Dobićeš veću šansu da vređaš u medijima one koje narod voli i podržava, koji časno rade svoj posao - pičela je Karleuša.

- Način na koji se pevačice vređaju, omalovažavaju, nazivaju pogrdnim imenima, kao kod nas - ne postoji nigde u svetu. Ovde svaki pas može da digne nogu da popi*a, svaka nakaza da priča o izgledu pevačica i svaki ološ daje sebi pravo da sudi o moralu javnih ličnosti. Mediji igraju glavnu ulogu u tome. Ma koliko mediji na zapadu bili surovi, neki uličar neće dobiti prostor da vređa Bijonse, Lejdi Gagu, Džej Lo... Ipak postoji zdrav razum i logika reda veličina. Pevačice u Srbiji su profesija ravna boksu! Pevačica je vreća za udaranje, mesto za istresanje, meta svake isfrustrirane budale - dodala je Jelena.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

- Balkan ne poštuje velike ženske zvezde u šou-biznisu! Naprotiv, pevačice su u ljudskom, poslovnom, pa i u seksualnom smislu žrtve balkanskih poremećenih odnosa. I zato apelujem na medije, zaštitite uspešne ljude od napada polusveta. Uspešni vam, ako ništa drugo donose novac, polusvet ama baš ništa sem zgražavanja i osude. I da, bravo za Nadicu Ademov, gremlinima iz noćnih mora se ne ćuti - zaključila je Jelena Karleuša.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša isprozivala Tamaru Đurić

Jelena se ni tu nije zaustavila, te je nakon novih starletinih prozivki objavila fotografiju sveže operisane Tamare Đurić i apelovala na javnost.

- Zagrlite svoje ćerke, svoje majke, sestre, prijateljice... I pružite im ljubav i podršku. Život je okrutan - napisala je JK.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša prozvala Tamaru Đurić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike