Ovo je porodična kuća Tamare Đurić u Smederevskoj Palanci: Starleta se odmara kod roditelja nakon niza operacija (FOTO)

23.05.2023

11:09

1

Ovde se najlepše oseća

Ovo je porodična kuća Tamare Đurić u Smederevskoj Palanci: Starleta se odmara kod roditelja nakon niza operacija (FOTO)
Tamara Đurić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Starleta Tamara Đurić nedavno je svojim estetskim korekcijama izazvala veliku pažnju javnosti, a dok javnost u neverici komentariše Tamarin novi izgled, ona smatra da nije preterala i ističe da je estetska hirurgija njen porok.

Tamara je sada odličila da napuni baterije i pobedne od gradske vreve, te je spakovala kofere i sa ćerkicom Tamarom otišla u rodnu, Smederevsku Palanku.

Nakon niza estetskih zahvata, starleta uživa u prirodi porodičnog dvorišta, kojim se pohvalila na svom Instagramu. Kako ono izgleda, detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Đurićeva je usnimila svaki detalj velelepnog imanja, nakon čega je sela, podigla noge na stolicu i uživala u sunčanom danu.

Bašta, fontana i mnoštvo zelenila krase njen dom, a porodica se potrudila da svaki kutak dvorišta uredi do najsitnijih detalja.

Podsetimo, Tamara Đurić se nedavno u emisiji kod Ognjena Amidžića verbalno sukobila sa pevačicom Nadicom Ademov, usled čega je potkačila i Jelenu Karleušu, koja joj nije ostala dužna. Rat se preneo na Instagram, gde su pljuštale uvrede.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tamara Đurić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike