Ema Radujko u Crnoj Gori nastupala u tangama! Ponovo izazvala gnev javnosti: "Ovo je za šipku" (VIDEO)

18.07.2023

14:33

0

Nisu je štedeli u komentarima

Ema Radujko u Crnoj Gori nastupala u tangama! Ponovo izazvala gnev javnosti: "Ovo je za šipku" (VIDEO)
Ema Radujko - Copyright 24sedam/M.P.

Mlada pevačica Ema Radujko proteklog juna izdala je svoj prvi studijski album u saradnji sa kantautorom iz Bosne, Albinom i menadžerkom Sandrom Šašom. Njih dvoje su održali zajednički nastup na "Music Week-u" koji je izazvao veliku pažnju javnosti, jer je publika gađala i bojkotovala nastup mlade muzičke nade.

Emu to ni najmanje nije poljuljalo, te je u svom stilu nastavila da gradi karijeru, a eskplicitnim fotografijama ne prestaje da provocira javnost.

Sada je otišla korak dalje i u jednom klubu u Sutomoru sinoć je nastupila u tangama. Njen autfit je više otkrivao nego pokrivao, a sve oči su bile uprte u njene obline, koje su bile na izvolte.

Ovaj nastup izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a mnogi osuđuju Emino ponašanje i oblačenje, te smatraju da je preterala.

"Ovo je za šipku", "Ona je prezgodna, ali ovo je vulgarno, preterivanje", "Zašto si gola, ne razumem", "Trebalo je i tange da skine, realno šta će ti", "Definicija za degutantno", bili su samo neki od komentara na mrežama ispod snimaka sa Eminog sinoćnjeg nastupa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike