Došao tata! Miljana Kulić objavila fotografiju Ivana Marinkovića i Željka: Porodica na okupu

01.07.2023

19:51

0

Autor: B. D.

Otaci i sin su ponovo zajedno

Došao tata! Miljana Kulić objavila fotografiju Ivana Marinkovića i Željka: Porodica na okupu
Ivan Marinković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković je u rijaliti programu „Zadruga 6” sklopio primirje sa Miljanom i Marijom Kulić, ali i konačno upoznao sina Željka, od koga se posle završetka ovog formata ne razdvaja.

Miljana je sada objavila fotografiju na kojoj se vidi da je Marinković došao u posetu svom sinu u Niš, te da sada zajedno uživaju, i da poznati rijaliti igrač, sada posvećen otac. 

O tome da li će Marinković dati sinu svoje prezime, zadrugar ne želi da priča, ističući da je najbitnije da dete ima očinsku figuru i da ima zdravo okruženje i odgajanje.

Instagram printscreen/miljana_kulic_official
Ivan Marinković došao u posetu sinu Željku

 

Podsetimo, Marija Kulić je u jednom intervjuu za medije, istakla da se Marinković promenio, te da je njegov odnos sa Željkom pravi odnos oca i sina. 

- Čujemo se svakodnevno i dogovorili smo se da kada budemo došli za Beograd povedemo i Željka. Miljana je otišla za Italiju, a mi se čujemo više puta u toku dana, šetaju ga igraju se sa njim i tako... Na Ivana se navikao još u "Zadruzi" tako da, kao da je otišao kod nekoga koga viđa svakodnevno. Lepo mu je i ovde i tamo, sada ima da promeni - kazala je ranije Marija.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike