Mali Željko Kulić konačno sa tatom: Ivan Marinković emotivnom objavom pokazao kako uživa sa sinom (FOTO)

23.06.2023

16:55

0

O ovome je dugo maštao

Mali Željko Kulić konačno sa tatom: Ivan Marinković emotivnom objavom pokazao kako uživa sa sinom (FOTO)
Ivan Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ivan Marinković nakon turbulentnog učešća u "Zadruzi 6" posvetio se roditeljstvu, budući da je obnovio odnos sa porodicom Kulić i sinom Željkom Kulićem

Marinkoviću je poslednje učešće u rijalitiju mnogo donelo, kako zbog zarade koju je ostvario jer je ostao do samog kraja, tako i zbog zbližavanja sa sinom Željkom, kog je dobio iz kraće romanse sa Miljanom Kulić. Otac i sin su se zbližili još tokom boravka u rijalitiju, često su se družili i igrali, a Ivan mu je tada rekao da mu je otac.

Željko ga je prihvatio, a koliko se lepo slažu, govori i to da je došao kod njega u Beograd na nekoliko dana, čime se Ivan odmah pohvalio putem svog Instagrama. Prvo je fotografisao Željka koji se igra sa igračkama, dok iza njega stoji kofer i stvari kako bi kod njega proveo vikend. Potom su otišli na sladoled.

Podsetimo, pre ulaska u "Zadrugu 6", Marinković nije bio u kontaktu sa dečakom i retko ga je viđao, a on čak ne nosi njegovo prezime, već majčino.

- Drago mi je što sam se izmirio sa Marijom i Miljanom jer je to preduslov da imam kontakt sa Željkom. Pored sebe imam ženu koja nikada ni u jednom trenutku nije oduzimala meni pravo da imam bilo kakav kontakt. Miljana ima svoj život, ja svoj, deli na nekih 300 kilometara, ali hvala Bogu nije to ništa predaleko, možemo da se viđamo Željko i ja. Tu su vikendi, rasupsti... U "Zadruzi" su postavljani dobri temelji za naš odnos - pričao je Ivan, prenosi Telegraf.

ATAImages/Antonio Ahel
Ivan Marinković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike