Ivan Marinković o borbi za starateljstvo nad Željkom i Miljani: Doveli smo odnos do savršenstva

10.06.2023

18:15

0

Autor: B. D.

Najbitnija mu je sinovljeva sreća

Ivan Marinković o borbi za starateljstvo nad Željkom i Miljani: Doveli smo odnos do savršenstva
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković se u šestoj sezoni „Zadruge” zbližio sa sinom kojeg je dobio tokom romanse sa Miljanom Kulić. Iz rijalitija je izašao kao petoplasirani finalista, a nakon izlaska je sumirao utiske o učešću, sinu, ali i borbi za starateljstvo.

- Kad sam shvatio da će da se desi pred kamerama nisam očekivao da će biti kao što je bilo. Sve je za mene istorija i nešto što je bilo predvidivo. Ne vidim ništa senzacijalno, nego sam priču hteo da vodim kakva je trebala da bud enapolju. Nisam hteo da dajem za značaju i da opterećujem druge, odvajao sam te momente od rijalitija jer takvi treba i da budu. Ono što držim u srcu je nastavak viđenja sa Željkom. Da nije bilo ove televizije, ne znam kako bi se desilo, bilo bi sigurno teže, ali zahvaljujući Pink televiziji i ovom projektu, spojio je nespojivo. Željko i ja smo se vrlo brzo  spojili - kazao je Marinković i otkrio da li će se boriti za starateljstvo nad sinom:

ATAImages/Antonio Ahel
Ivan Marinković

- Naravno da neću jer mislim da smo Miljana, Marija i ja odnose doveli do savršenstva, kako u trenutku mogu da budu. Znam da je Željku lepo u Nišu i da ima savršene uslove. Ja imam svoj emotivni život. Marija je ta koja brine o Željku, Miljani želim da pronađe svoju sreću. Važno je da Željku bude najlepše.

Marinković je već pet godina u ljubavi sa Jelenom sa kojom planira i porodicu.

Antonio Ahel/ATAImages
Ivan Marinković i devojka Jelena

 

- Ponosam sam na nju i nisam sumnjao. Naš sledeći korak, stambeno smo obezmeđeni, planiramo biznis i najviše priželjkujemo prinovu i da to bude kruna naše petogodišnje ljubavi. Planiramo vrlo brzo svadbu, planirali smo je i prošle godine i to ćemo da ozvaničimo u malom krugu - rekao je Marinković za Pink.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike