Anđela Đuričić o prvoj bračnoj noći sa Zvezdanom, otkrila i kako je prošao susret sa Mokom Slavnićem: Plakala sam

29.05.2023

21:10

0

Zadrugarka je oduševljena kako ju je Slavnić prihvatio

Anđela Đuričić o prvoj bračnoj noći sa Zvezdanom, otkrila i kako je prošao susret sa Mokom Slavnićem: Plakala sam
Anđela Đuričić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Anđela Đuričić je posle diskvalifikacije iz „Zadruge 6”, otišla u dom svog emotivnog partnera Zvezdana Slavnića. Naime, ona već nekoliko dana boravi u stanu kod njegovog oca, Moke, a sada je otkrila kako su njeni roditelji prihvatili novonastalu situaciju i njenu vezu sa rijaliti igračem. 

Kako je istakla, njeni roditelji su i dalje ljuti na nju zbog skandala koje je pravila u rijalitiju, ali veruje da će se sve rešiti. 

ATAImages/Antonio Ahel
Anđela Đuričić

 

- Slegli su se utisci. Prva bračna noć je prošla po pravilu. Odmorili smo se, dobri smo. Mokin i moj susret je bio emotivan, plakala sam od sreće. Ovo nikad nisam osetila, prihvatio me je kao svoju ćerku, to cenim i poštujem. Čula sam se sa roditeljima, brzo ću ići u Crnu Goru, malo su ljuti, ali biće to okej - rekla je Anđela za „Hype”.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

Podsetimo, Zvezdan Slavnić prevario je svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić u rijalitiju sa 20 godina mlađom Anđelom Đuričić. Njih dvoje su imali turbulentnu romansu, Slavnić je čak i ljubavnicu prevario sa Majom Marinković, a potom se ponovo vratio Đuričićevoj i sada, nakon diskvalifikacije žive zajedno, a Anđela je upoznala i buduću svekrvu i svekra. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike