Upala im kašika u med! Zvezdan i Anđela će uzeti masne pare: Otkrivamo detalje ugovora njihovog novog posla

10.06.2023

08:45

7

Njih dvoje su samo nekoliko dana posle diskvalifikacije sebi obezbedili nove prihode

Upala im kašika u med! Zvezdan i Anđela će uzeti masne pare: Otkrivamo detalje ugovora njihovog novog posla
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - Copyright Printscreen YouTube/Ami G Show

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su, kako je 24sedam već pisao, našli posao nakon diskvalifikacije iz Zadruge. Oni su potpisali ugovor sa Sašom Mirkovićem, te će tako biti deo "Hajp" produkcije.

Kako smo saznali, njima je upala kašika u med ugovorom koji su sklopili sa "Hajpom", a nakon što su izašli praznih ruku iz rijalitija. Par o kome se najviše pisalo sada će zaraditi ukupno 100.000 evra za emisiju koju će raditi sa pomenutom produkcijom.

Printscreen ,,Amidži šou"
Zvezdan i Anđela

Pozvali smo Sašu Mirkovića, ali on nije hteo da komentariše ništa oko finansija, već je samo kratko istakao da je već "ludnica" zbog predstojećeg šou programa Anđele i Zvezdana, koji će početi da se emituje već sledeće nedelje. 

Njihova emisija će se, inače, zvati "Na kafi kod Anđele i Zvezdana", a oni su već snimili najavu i to golišavi u krevetu.

Podsetimo, Zvezdan je diskvalifikovan iz Zadruge zbog agresivnog ponašanja i lomljenja po dvorištu i Beloj kući, dok je nedugo potom Anđela napala i tukla Maju Marinković.

Oboje su iste noći, tačnije jutra, napustili poznato imanje u Šimanovcima i uputili se u stan Zvezdanovog oca Moke Slavnića

Ovaj nekadašnji zadrugarski par je nedavno izjavio da je prema njima izvršena nepravda, ali ih očigledno to nije poremetilo da što pre nađu sebi izvor prihoda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike