"Plakala je..." Moka Slavnić otkrio šta se dešavalo kada su Zvezdan i Anđela stigli u njegov stan i da li se čuo sa njenim roditeljima

28.05.2023

14:58

1

Bivši košarkaš oduševljen novom snajom

"Plakala je..." Moka Slavnić otkrio šta se dešavalo kada su Zvezdan i Anđela stigli u njegov stan i da li se čuo sa njenim roditeljima
Moka Slavnić - Copyright ATA Images/Milan Maričić

Iz "Zadruge 6" su juče zbog nasilničkog ponašanja i kršenja osnovnih pravila diskvalifikovani kontroverzni ljubavnici, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić, koji televiziji "Pink" moraju da ispalte kaznu od 50 hiljada evra. 

Njih dvoje su se jutros oglasili iz stana Zvezdanovog oca objavivši zajedničku fotografiju, a Moka Slavnć je sada otkrio kako je protekao prvi susret sa sinom i novom snajom nakon niza incidenata koji su napravili.

- Bajato je sve, drago mi je da vidim sina, ne volim kako se sve završilo, mogli su da budu upozoreni, da im je ostalo još sedam dana, njihova bajka ostala je nedovršena. Drago mi je što je Zvezdan kod mene - rekao je Moka.

Instagram printscreen/pcelicaaaa_bungis5
Moka Slavnić, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Ja ih polako upoznajem sa svime što se dešavalo, nisu još imali vremena, videće kako je sve to izgledalo, često je bilo jako surovo - kazao je Moka.

Slavnić je otkrio da li se čuo sa Anđelinim roditeljima i kako je ona reagovala na njegovo gostoprimstvo.

- Nisam se čuo sa Anđelinim roditeljima, ona će to da ispegla sa njima, ona je perfektna. Ona je bila fantastična, osim onog što se dešavalo ispod ćebeta. Oni sređuju svoje misli, ona i ja imamo fantastičan odnos. Rekla je da sam je primio kao ćerku, plakala je od sreće. Oni su divan par, pravi par - zaključio je Moka.

Printscreen ,,Amidži šou"
Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike