Kristijan Golubović tvrdi da je Filip Car pobegao od njega posle „Zadruge": Izveli su operaciju, bio je u gepeku i prekriven jaknama!

12.06.2023

11:34

0

Autor: M. G.

Nikako nije mogao da ga stigne

Kristijan Golubović tvrdi da je Filip Car pobegao od njega posle „Zadruge": Izveli su operaciju, bio je u gepeku i prekriven jaknama!
Kristijan Golubović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Filip Car izašao je iz „Zadruge 6" kao četvrtoplasirani, dok je njegova izabranica, Aleksandra Nikolić, trijumfovala i „pokupila" 50.000 evra. Ipak, oko njega se takođe podigla ogromna prašina. 

Najpre, pisalo se kako su Car i njegova podrška po odlasku iz rijaliti imanja napali pripadnike sedme sile, a sada, Kristijan Golubović se oglasio pa ispričao da je zadrugar navodno i pobegao od njega u superfinalnoj noći iako ga je „sam pozvao da mu dođe". 

Filip Car, ATAImages/Antonio Ahel
 

Goluboviću su prijatelji u još par vozila bili pravili društvo, jer je imao nameru da se obračuna zbog svih pretnji i sukoba koje su već imali. Filipa, međutim, nije uspeo da stigne u begu, a i navodno je viđen je kako stoji na benzinskoj pumpi u Šimanovcima i dogovara se o daljim koracima.

„U gepeku je pobegao!"

Kristijan Golubović, 24sedam/Goran Sivački
 

– Oni su ga sakrili na zadnjem sedištu, prekrili ga jaknama i odveli u nepoznatom pravcu. Kad mi nismo sa četiri auta uspeli da ih na'vatamo... Oni izveli operaciju, kako da izvuku Filipa Cara iz „Zadruge"... „Kristijan će da mi p*uši k*rac, neka dođe na finale", ja došao, a on pobegao u gepeku za Hrvatsku ili gde već, u etno selo. Pa izađi, čoveče – pričao je Kristijan u razgovoru s Tarom Simov onlajn, što možete sve čuti u videu koji sledi. 

Simova je pokušala da kontaktira Filipa akonto priče, međutim on nije podizao slušalicu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike