Sve transformacije Aleksandre Nikolić: Ovako je izgledala pobednica „Zadruge 6”, kada se prvi put pojavila na televiziji (FOTO)

10.06.2023

23:05

0

Autor: B. D.

Mnoge je iznenaditi njen izgled

Sve transformacije Aleksandre Nikolić: Ovako je izgledala pobednica „Zadruge 6”, kada se prvi put pojavila na televiziji (FOTO)
Aleksandra Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić je posle učešća u četiri sezone „Zadruge”, konačno odnela pobedu i u završnici šeste sezone trijumfovala u duelu sa Anom Ćurčić. Ljubitelji ovog rijaliti formata znaju da je Aleksandra prilikom svog prvog pojavljivanja u Zadruzi izgledala daleko drugačije nego danas. 

Počevši od frizure, boje kose, a onda i pojedinih estetskih korekcija, koje su umnogome doprinele njenom drugačijem izgledu.

 

U šestu sezonu je ušla kao devojka Dejana Dragojevića, a izašla kao verenica Filipa Cara, sa kojim planira i porodicu. Danas kaže da je zadovoljna svojim izgledom i trudiće se da ga održava. 

Kao pobednica „Zadruge” zaradila je 50.000 evra, a već ima u planu u šta će uložiti novac.

- Pomoći ću porodici, srediću stan, neki deo ću ostaviti kod kuće. Uložiću u nešto korisno. Kao što znate, moj život nije bio nimalo lak, a sada ću ga sa ovim srediti. Planiram i biznis - istakla je pobednica, prenosi „Kurir".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike