Nakon devet meseci: Pobednik šeste sezone Zadruge je Aleksandra Nikolić!

10.06.2023

06:00

0

Publika je danima unazad glasala, a niko nije mogao ni da pretpostavi ko je favorit

Nakon devet meseci: Pobednik šeste sezone Zadruge je Aleksandra Nikolić!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Šesta sezona rijaliti programa "Zadruga" je napokon završena. Protekle noći publika je glasala i izabrala pobednika, a to je Aleksandra Nikolić!

Tokom celog prenosa superfinalne večeri bili smo svedoci raznih situacija, ali pitanje koje se postavljalo među svima jeste ko će se popeti na tron. 

Podsetimo, ukupno 16 finalista se našlo u trci za glavnu nagradu, koja je ovog puta iznosila 50.000 evra. To su bili - Maja Marinković, Zorica Marković, Ana Ćurčić, Filip Car, Aleksandra Nikolić, Jovana Tomić Matora, Lepi Mića, Ivan Marinković, Milica Veselinović, Bilal Brajlović, Marko Janjušević Janjuš, Nenad Lazić Neca, Sanja Grujić, Marko Stefanović, Anita Stanojlović i Lazar Čolić Zola.

Ovogodišnja sezona "Zadruge" počela je 9. septembra prošle godine, a niko tada nije ni mogao da pretpostavi šta će se sve dešavati.

Čini se, ipak, da je ovu sezonu obeležila prevara Zvezdana Slavnića, koji je u rijalitiju započeo vezu sa Anđelom Đuričić, iako ga je kući čekala dugogodišnja partnerka Ana Ćurčić.

Kada se i Ana uselila na imanje, nastao je pravi karambol, koji je trajao sve dok Zvezdan i Anđela nisu diskvalifikovani, i to samo nekoliko dana pred finale. 

Ovo je, inače, poslednja sezona "Zadruge", barem prema najavama vlasnika TV Pink, koji je rešio da rijaliti ukine ranije nego što je to do sada bio slučaj. 

Gledaoci će i dalje moći da gledaju emisiju "Narod pita", koja se emitovala svakog leta po završetku "Zadruge", a gde će moći i da se uključuju uživo u program i postavljaju pitanja zadrugarima koji gostuju. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Šta nas čeka od septembra i da li će publika moći da gleda neki novi rijaliti na TV Pink ili možda stara lica, ali u drugačijem okruženju, videćemo kada počne nova televizijska sezona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike