Promenila lični opis! Transformacije Nikolije Jovanović: Operisala nos, skinula mladež, eksperimentisala sa frizurom (FOTO)

20.07.2022

06:30

5

Kada je kročila na javnu scenu imala je dugu, crnu kosu stepenasto ošišanu

Promenila lični opis! Transformacije Nikolije Jovanović: Operisala nos, skinula mladež, eksperimentisala sa frizurom (FOTO)
Nikolija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Transformacije poznatih ličnosti sa početka karijere do danas su brojne. Neke od njih su podlegle estetskim korekcijama, pa izmenile lični opis, druge ipak vole da eksperimentišu sa izgledom, te su promenile boju kose i frizuru. 

Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, jedna je od onih koja definitivno pripada i jednoj i drugoj grupi. Pevačica voli da eksperimentiše sa izgledom, u šta se mnogi mogu uveriti ukoliko pogledaju njen Instagram nalog. 

Nije odolela ni trendu estetskih korekcija, te je uradila nos, skinula mladež sa lica, a potom i uvećala usne. 

Nikolijini obožavatelji se sigurno sećaju njene prve pesme koju je objavila 2013. godine pod nazivom „Ćao, zdravo“ kada je imala dugu crnu kosu. 

Ono što je i te kako primetno jeste da Nikolija ima gotovo iste crte lica kao i njena majka Vesna Zmijanac. 

Kao devojka, još tokom studentskih dana, nosila je dugu crnu kosu, ošišanu na stepenove, a danas već voli nešto drugačije. Izvestan period je nosila kratku plavu kosu, ošišanu na ravno do ramena, nosila šiške, a sada se ponovo vratila u nešto tamnije nijanse.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike