Od klinke brinete do zanosne plavuše: Transformacija Milice Todorović od ulaska u "Zvezde Granda" do danas (VIDEO)

31.01.2022

12:50

2

Autor: Marija Mitić

U periodu od 17 godina, pevačica se znatno promenila

Od klinke brinete do zanosne plavuše: Transformacija Milice Todorović od ulaska u "Zvezde Granda" do danas (VIDEO)
Milica Todorović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Milica Todorović, jedna od najuspešnijih Zvezda Granda, za ovaj šou prijavila se kao jako mlada. Tutulu pobednice druge sezone ponela je sa svega 15 godina, a već ubrzo zatim postala je i vlasnica hitova, a onda i uspešne karijere.

Od tada pa do danas, u razdoblju od 17 godina, Milica se prirodno veoma promenila. Pored perioda puberteta i adolescencije i neminovnih promena na licu i telu, još neke korekcije uticale su na Miličinu transformaciju.

24sedam/Goran Sivački
Milica Todorović

Iako važi za jednu od srpskih pevačica sa minimalnim estetskim intervencijama, poznato je da je Milica sredila zube i operisala nos, o čemu je i sama govorila u medijima, a kada se uporede fotografije iz prošlosti i ove od danas, čini se i da je uvećala usne. Od klinke brinete, Todorovićeva je brzo stigla do fatalne i zanosne plavuše.

Inače, na jednoj fan stranici Milice i Rade Manojlović objavljen je snimak na kom se jasno vidi Miličina transformacija kroz ovih 17 godina.

Takođe, u fokusu je i njena zapamćena pobeda u pomenutom takmičenju, zbog koje je tada lila suze radosnice na prepunom stadionu Tašmajdan.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike