Nataša Šavija oštro uzvratila Osmanu Kariću na prozivke: Gospodinov sin me unakazio, a on se ljuti!

29.05.2023

16:25

0

Karić je prebacio Šaviji što je aktivna na Instagramu, a ne dolazi na suđenje

Nataša Šavija oštro uzvratila Osmanu Kariću na prozivke: Gospodinov sin me unakazio, a on se ljuti!
Osman Karić, Nataša Šavija i Stefan Karić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Osman Karić je prozvao Natašu Šaviju ističući da se na sudu dva puta nije pojavila, a kako kaže, vremena za Instagam ima. Zbog ovih reči, odlučila je da se oglasi i pretučena starleta, naglašavajući da je zbog sepse drugi put hospitalizovana.  

Zbog toga što se dva puta nije pojavila na sudu, Karić je kazao da ukoliko se naredni put ne pojavi, sledi joj privođenje. S druge strane, Šavija tvrdi da je Osman upućen da ima sepsu, te da je hospitalizovana. 

Instagram printscreen/natasa.savija
Nataša Šavija

 

- Utvrđena mi je bakterija enterokokus, imala sam temperaturu, dok se iz reza od operacije nenormalno gnojilo, CRP mi je bio 300, bila sam u septičnom stanju, kad sam dosla u prave ruke, Bogu hvala i rešili su to i da komentariše kako sam ostala duže u bolnici nego što je trebalo? Ne pojavljem se u sudu? Sramota! - rekla je Šavija.

- Oglašavam se na Instagramu? Pa ne oglašavam se baš toliko kao u početku kad sam mislila da je brzo kraj svemu, ali kad vidim ovo što priča, ne mogu da se ne iznerviram, jer znam kroz šta sam prošla, kolika je težina preloma (reči doktora) i šta me još tek čeka. Uostalom slika govori više od 1.000 reči, koliko je smrskana jagodična kost da mi je ovoliko pao donji kapak. Mogla bih knjigu da napišem kad bih detaljno pričala kroz šta sam prošla i kakvo je stanje - kazala je ona i dodala: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija

 

- Jedino sam zahvalna 'umetniku' što nije malo višlje bio udarac, jer da jeste (isto reči doktora) ostala bih bez oka 100 posto, s obzirom na silinu udarca. Tako da ipak malo sreće u svemu ovome i takođe što mu onaj pištolj, koji je posedovao zaplenjen na vreme. Dakle, gospodinov sin me unakazio, pa maltene i ubio i gospodin se ljuti, jer sam u bolnici i što se oglašavam na Instagramu (sreća, nije mi ruke polomio) pa ne dolazim na sud, jer njegov sin, Bože moj se muči tamo i ne može da živi kako je navikao, a to što se ja vučem po bolnicama, imam bolove, izdeformisano oko, prolazim kroz pakao, pa zar je važno - završava Šavija.

Podsetimo, sud je Stefanu Kariću odredio kaznu od mesec dana zatvora, zbog sumnji da je Nataši Šaviji naneo teške telesne povrede. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike