„Šavija se opet nije pojavila na sudu, sledeće je privođenje..." Osman o drami sina Stefana, zbog koje je on još iza rešetaka!

28.05.2023

20:55

0

Autor: M. G.

Karić se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je starleti naneo teške telesne povrede

„Šavija se opet nije pojavila na sudu, sledeće je privođenje..." Osman o drami sina Stefana, zbog koje je on još iza rešetaka!
Osman Karić - Copyright Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"

Osman Karić sina Stefana redovno posećuje dok on boravi u pritvoru, zbog sumnje da je starleti Nataši Šaviji naneo teške telesne povrede. Uz bivšeg zadrugara će, kaže, takođe biti i ako se dokaže da je kriv. Sve vreme međutim, kao i njegova majka, brine zbog njega jer „je tamo" i, nada se najboljem.

- Nije mi lako. Bio sam tu za druge, pa ću i za svog sina ako se dokaže da je kriv. Neki „hejteri" su ga unapred osudili. Ona se nije dva puta pojavila na sudu, sledeće je privođenje. Vidim da se na društvenim mrežama oglašava. Preko medija sam saznao za sve. Novinari su zvali, nimalo mi nije bilo lako. Ostavio sam sve i nisam mogao da verujem šta se dešava. Ne mogu da pričam o detaljima svega. Ne opravdavam nikakvo nasilje, pa ni to. Još ne znam šta se tačno dešavalo i gde mu se greška potkrala, ako je stvarno to on uradio. Ne znam da li je možda bio pijan ili šta. Uticaću na njega sigurno - pričao je Osman u „Premijeri - Vikend specijalu", pa dodao:

„Sine, vidimo se!"

- Njegova majka je zatečena, brine se, kao i ja. Nisam očekivao od Stefana to. Mnogi okrivljuju decu, a možda su i geni uticali. Ja nikad nisam prema devojkama bio nasilan, uvažavao sam ih. Izviniću se lično devojci ako treba i porazgovaraću sa njom, ako treba. Ne daj Bože nikad njemu da se desi ono što je meni. Svako u životu ima puno uspona i padova, ja sam bio nemirnog duha, a promenio sam se kad sam njega dobio. Ne preporučujem nikome ulicu, devedesete se nikad neće vratiti, deci preporučujem da se bave sportom i da zaborave na kriminal. Sine, vidimo se u ponedeljak, ljubi te ćale... Ne dolazi snaja nijedna, rekao bih da dolazi - poručio je on, koji se tokom istog televizijskog gostovanja dotakao i aktuelnih dešavanja u Beloj kući „Zadruge".

Stefan Karić, ATAImages/Antonio Ahel
 

Diskvalifikacija Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića ga, kaže, nije posebno iznenadila.

- Mene ništa nije iznenadilo. Mislio sam da će biti izbačeni i pre. Neki su shvatili upozorenje Velikog šefa, neko nije. Ko nije, vidimo kako je prošao. Dao sam neki savet kroz neke moje stihove. Ja nikoga ne mrzim, svi su mi bili isti. Znao sam kakav je lik Zvezdan i da neće moći da izdrži do kraja. Žao mi je tog dečka, ali šta je, tu je, idemo dalje - prokomentarisao je Karić.

O ljubavnim pričama iz pomenutog rijalitija misli sledeće:

„Sve će to pući!"

- Nisam bio u takvom zatvorenom prostoru gde se dešavaju ljubavi. Možda do kraja ostanu u vezama, ali mesec dana posle, u emisijama će se sve raskrinkati i, to će pući.

- Pre će Lepi Mića da bude sa Zoricom Marković - našalio se bio on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike