Taki opet bez ćerke Maje Marinković slavi rođendan, ali mu je došla Deniz Dejm: Ovo mu je jedina želja! (VIDEO)

19.04.2023

21:35

0

Autor: M. G, M. M.

Naslednica mu, priznaje, veoma nedostaje

Taki opet bez ćerke Maje Marinković slavi rođendan, ali mu je došla Deniz Dejm: Ovo mu je jedina želja! (VIDEO)
Radomir Taki Marinković i Maja Marinković - Copyright ATAImages/M. M.

Radomir Marinković Taki, otac zadrugarke Maje Marinković, proslavlja večeras rođendan u jednom prestoničkom restoranu - ponovo bez naslednice. Ona mu i te kako nedostaje i ne krije koliko bi voleo da je večeras i u njenom društvu.

Ipak, nema koga nije zvao i očekuje provod za pamćenje, a od Maje, kako je rekao za okupljene medije, da mu danas-sutra podari unuče.

- Biće večeras velika žurka. Pozvao sam dosta javnih ličnosti, moje prijatelje, kumove. Očekujem veliku zabavu, a godine su samo broj, ne bih o mojim godinama - nasmejao se na početku Taki, pa dodao:

- Ostvaren sam čovek, imam sve, želeo bih samo da mi Maja iduće ili ove godine podari jedno lepo unuče. Samo mi je to neostvarena želja.

Poznati dvojac ne obeležava ovaj dan zajedno već pet godina, zbog Majinog učešća u rijalitiju.

- Već pet godina ne slavim rođendan sa Majom, tako da mi puno nedostaje. Mada, mi se svako veče „gledamo preko ekrana", ali... Maja je Maja. Fali mi, kako da ne - otvorio je dušu Taki, kom je na slavlje među prvima došla Deniz Dejm i pred vratima dala deo poklona.

- Juče sam završila sa dečkom od godinu dana, morala sam da dođem. Nisam raskinula zbog Takija, raskinula sam zbog svog „Onlifensa". Pošto imam sutra saradnju sa jednom trans devojkom, moj dečko mi je dao ultimatum. Rekla sam mu: „Spakuj se, pa adios". Taki će dobiti gratis „Onlifens" (smeh) - šalila se ona, koja Marinkoviće veoma poštuje i vremenom su postali kućni prijatelji.

Kako je još tekao razgovor s Takijem, ali i Deniz, pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike