Maja u suzama zbog diskvalifikacije Zvezdana Slavnića: Otkrila o čemu su pričali tajno, pa mu i poslala poruku! (VIDEO)

27.05.2023

18:35

0

Autor: M. G.

Istakla kako planira da se nađu čim ona ode s poznatog rijaliti imanja

Maja u suzama zbog diskvalifikacije Zvezdana Slavnića: Otkrila o čemu su pričali tajno, pa mu i poslala poruku! (VIDEO)
Maja Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maja Marinković ostala je u suzama u „Zadruzi 6", posle diskvalifikacije Zvezdana Slavnića. On je ovu kaznu „zaradio" zbog pretnji i pošto je vitlao motkom po imanju u Šimanovcima, a Maja je za sve optužila - ljutu suparnicu Anđelu Đuričić, koja je diskvalifikovana posle njihovog obračuna.

- Krivo mi je, nikad me nije opsovao i uvredio. Ispao je prema meni najkorektniji, žao mi je - govorila je kroz suze ona, s kojom je Slavnić prevario Đuričićevu.

Najavila susret po izlasku iz „Zadruge"!

- Mogao je da od*ebe budalu. Ja ću da ga vidim kad se ovo završi. Krivo mi je, veći je čovek od svih njih - nastavila je Marinkovićeva pred ukućankama.

 

 

- Ona je njega „izgasirala", na najgori moguću način - dodala je bila Zorica u jednom momentu.

- Ja sam njega videla kod Rajskog i krenula sam da vrištim i da trčim ka njemu. Ona se drala, a kad sam ja rekla: „Ne", ona se šokirala što me je videla i krenula je svađa ispred, nas dve. Budaletina ga je „turirala", vidi šta je napravila. Rekao je ako se pomire da će napraviti zlo i sebi i njoj - nastavila je Maja, koja je kasnije za crnim stolom Zvezdanu poslala i jednu poruku.

- Obratiću se Zvezdanu i reći da mi je žao što je dozvolio sebi neke stvari pred kraj. Nas dvoje smo jutros obavili razgovor u izolaciji. Mislim da je veliki čovek i od srca mi je žao što je sebi uradio neke stvari. Za drugu osobu mi nije žao, svi snosimo posledice svojih dela i nedela. Kao najneprivlačniju osobu navešću Anu Spasojević - istakla je bila ona, što vas i detaljno čeka u snimku koji sledi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike