Milena Kačavenda presrećna, a Moka Slavnić van sebe od besa nakon Zvezdanove i Anđeline diskvalifikacije: Ovo ćemo debelo naplatiti!

27.05.2023

13:05

0

Oglasio se i otac prebijene Maje Marinković

Milena Kačavenda presrećna, a Moka Slavnić van sebe od besa nakon Zvezdanove i Anđeline diskvalifikacije: Ovo ćemo debelo naplatiti!
Moka i Zvezdan Slavnić, Milena Kačavenda - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/M.M.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su danas zbog nasilničkog ponašanja i stravične tuče diskvalifikovani iz "Zadruge 6" hitnom odlukom produkcije.

Kontroverzni ljubavnici su obeležili poslednju sezonu ovog rijalitija, a nakon njihove diskvalifikacije oglasili su se Milena Kačavenda, Zvezdanov otac - Zoran Moka Slavnić, kao i otac starlete koju je Anđela Đuričić danas pretukla - Radomir Taki Marinković.

Kuma Zvezdanove nevenčane supruge Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, nije krila radost zbog novonastale situacije na imanju.

Printscreen/YouTube/Novo jutro
Milena Kačavenda

- Ja sam presrećna! Zahvaljujem se "Pink" produkciji na brzoj reakciji. Ovo je za mene bilo očekivano! Sve što sam do sada rekla bilo je tako. Možda ga "kanarinac" sada primi (Tamara Nikezić, bivša devojka Zvezdanovog oca Moke Slavnića). Što se mene tiče, mene čuva obezveđenje Ace Bulića i ničega se ne plašim, ni najmanje - rekla je Milena Kačavenda.

S druge strane, Slavnićev otac, Moka Slavnić izrevoltiran je diskvalifikacijom, te nije bio raspoložen za razgovor sa medijima. Ipak je nagovestio da će ovu diskvalifikaciju debelo naplatiti.

- Kažite? Znate li vi koliko košta ekskluziva? Ovo ćemo debelo naplatiti - besno je poručio proslavljeni košarkaš i prekinuo vezu.

Pexels/Antonio Ahel/ATAImages
Moka Slavnić, Milena Kačavenda i Zvezdan Slavnić

Otac Maje Marinković, koja je pretrpela žestoke udarce Anđele Đuričić, takođe se oglasio, a najbitnije mu je da mu je ćerka živa i zdrava nakon žestokog okršaja.

- Izuzetno poštujem odluku Velikog šefa. Više puta su upozoreni da se neće trpeti nasilno ponašanje, ali njima to očigledno nije dovoljno. Prekršili su reč i obećanje produkciji što je sramno. Nije strašno bilo, Maja je dobro. To što se priča da je u bolnici, nije istina, sada spava. Bitno je da nema neke teške povrede i da je dobro. Daće Bog da ozdrži još samo malo jer su sada svi krenuli na nju, mnogima smeta. Sama je i na udaru, ali ne sumnjam u svoje dete. Odluka za diskvalifilkaciju je doneta od strane Velikog šefa i svaka im čast na brzoj reakciji. Meni je važno samo da mi je dete dobro - rekao je Taki, prenosi Kurir.

ATAImages/M. M.
Radomir Taki Marinković i Maja Marinković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike