Bulić najavio suočavanje sa Slavnićem! Objasnio i šta je s Aninom decom od njegove diskvalifikacije: Ovo je otišlo predaleko!

28.05.2023

18:25

0

Autor: M. G.

Probaće preko prijatelja da stupi s njim u kontakt, ne bi li popričali o svemu

Bulić najavio suočavanje sa Slavnićem! Objasnio i šta je s Aninom decom od njegove diskvalifikacije: Ovo je otišlo predaleko!
Aca Bulić - Copyright Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"

Nekadašnja nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, često se pozivala na svoju bivšu ljubav, Acu Bulića, za vreme svog učešća u „Zadruzi 6" koje za razliku od Slavnićevog i dalje traje. S njim, Ćurčićeva je ostala u prijateljskim odnosima i, prema pisanju medija, on je jedan od ljudi koji su zaduženi za brigu o njenim naslednicima dok ona boravi pred kamerama rijaliti kuće u Šimanovcima.

Aca se, sa druge strane, nekoliko puta oglašavao po pitanju nekadašnje veze Ane i Zvezdana, a kako je on sada diskvalifikovan, veruje se da je za sve to i čuo. Iz tog razloga, Bulić se za „Pink.rs" oglasio pa ispričao kako stoje stvari i da li se čio s njim otkako je napustio rijaliti imanje, sa namerom da razreše nesuglasice.

Zvezdan Slavnić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nisam, nisam (kontaktirao)... Razmišljao sam o tome, ali nisam još uvek. Iskreno sam razmišljao o tome da ga pozovem, da malo popričamo i da se smiri cela situacija, jer je ovo otišlo predaleko. Pokušaću preko nekih prijatelja, koji su se sinoć čuli sa Mokom, da ih kontaktiram, da vidim šta se dešava - istakao je najpre Bulić, pa zatim otkrio i kako su Anina deca otkako je Zvezdan diskvalifikovan.

Na pitanje da li je Slavnić, možda, pokušao s njima da stupi u kontakt, Aca je odgovorio:

„Iskreno, u strahu su..."

- Ne, s njima sam na vezi i rekao sam im da me zovu odmah ako ih bude zvao ili došao u stan kod njih. Iskreno, deca su u strahu, zato sam i hteo da ga zovem. Ja sam ih posavetovao koliko sam mogao, ali opet gledam, ljudi, 21. je vek... - objašnjavao je za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike