"Aninu decu i mene čuva obezbeđenje Ace Bulića" Milena Kačavenda kipti od sreće nakon Slavnićeve diskvalifikacije!

28.05.2023

11:06

1

Očekuje Aninu pobedu u finalu 8. juna

"Aninu decu i mene čuva obezbeđenje Ace Bulića" Milena Kačavenda kipti od sreće nakon Slavnićeve diskvalifikacije!
Milena Kačavenda, Aca Bulić i Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Instagram printscreen/ana_curcic_official

Juče je odjeknula vest o diskvalifikaciji Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, nakon koje će ljubavnici televiziji "Pink" morati da isplate po 50 hiljada evra.

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, nije krila da nije iznenađena ishodom, a sada je otkrila kako se osećaju Anina deca i koje mere će preduzeti s obzirom da je Slavnić van rijalitija.

Milena smatra da je Ana pobednica "Zadruge 6", te da je karma došla po svoje. Otkrila je i da je Anina prva ljubav, Aca Bulić, hitno reagovao nakon Zvezdanovog napuštanja rijalitija i poslao obezbeđenje ispred kuće za Aninu decu, kao i za nju.

Printscreen/YouTube/Novo jutro
Milena Kačavenda

- On je nas uskratio mnogih muka, u smislu da je izašao, svi su nas osuđivali, prosto, nisu mogli da razumeju koliko ona trpi i koliko se plaši. Eto, šta je rekla Zorici, upala je u paniku, ali to će proći, ona će shvatiti da nas ima napolju, deca su bezbedna, hvala mu na ovom scenariju. Nismo se ovome nadali! Konačno može da bude normalna do kraja - rekla je Milena.

Kačavenda ističe da je Ćurčićeva mogla da "uništi" Slavnića u rijalitiju, da je htela.

- Pravda je zadovoljena, Ana nije htela da ga strovali, išla je sebi na štetu, ali ima Boga, dođe sve na svoje - dodaje kuma.

Uprkos svemu, Milena priznaje da su Anina deca nakon svega što se dogodilo - zabrinuta.

- Ona ne pati za Zvezdanom, ona se panično uplašila za decu! Taj strah se vidi, ali će doći sebi. Deca su dobro, deca su u panici i strahu! Čula sam se, Aca Bulić je poslao obezbeđenje i deci i meni ispred kuće. Deca ne znam ni kako bi reagovala. Ja bih volela da ga prebijem kao vašku, ne bojim se njega, pozvala bih policiju, oni bi reagovali odmah! Deca i ja smo zbrinuti! Glavnić bez love i ova njegova, kada ih Moka izbaci napolje - priča Kačavenda.

Youtube screenshot/RTV Pink ATAImages/ Antonio Ahel
Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Aca Bulić

Na pitanje da li će se Ana nakon izlaska pozabaviti torturom koju je trpela od Zvezdana, kuma Milena ističe da je slučaj već u procesu i da je sve prijavljeno nadležnim organima, te da Slavnić može da očekuje uskoro poziv.

- Ja bih se suočila sada sa njim, bez ikakvih problema. Anina rođena sestra je slučaj prijavila, tako da Glavnić može samo da očekuje poziv - ističe Milena, prenosi Republika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike