Aca Bulić otkrio da je majka Ane Ćurčić napustila Beograd: Osuo paljbu po Slavniću i priznao da li i dalje podržava bivšu verenicu!

18.05.2023

15:48

0

Progovorio o Ćurčićkinoj porodici

Aca Bulić otkrio da je majka Ane Ćurčić napustila Beograd: Osuo paljbu po Slavniću i priznao da li i dalje podržava bivšu verenicu!
Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Aca Bulić - Copyright Youtube screenshot/RTV Pink ATAImages/ Antonio Ahel

Ljubavna drama nevenčanih bivših supružnika, Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, u "Zadruzi 6" ne jenjava, a nakon niza zapleta i novih prevara, Slavnić se vratio prvoj ljubavnici Anđeli Đuričić.

Prva ljubav Ane Ćurčić, biznismen Aca Bulić, sada je progovorio o svim aktuelnostima iz rijalitija i otkrio da li Ćurčićeva i dalje ima njegovu podršku.

- Naravno! Ona uvek ima moju podršku. Vidim da je sada malo bolje, nije skroz, ali je bolje nego pre. Ona uvek ima moju podršku i vetar u leđa! Jako mi je drago što vidim da se više ne plaši, kao i da oseća da je skroz zaštićena - rekao je Bulić.

Instagram screenshot/ana_curcic_official, ATA IMAGES/Antonio Ahel
Aca Bulić i Ana Ćurčić

Potom se osvrnuo na Zvezdanovo ponašanje, ali nije imao lepe reči.

- O njemu nemam šta da kažem. Jasno se vidi da je izašao iz svih okvira ponašanja, kao i da je pogazio sve kodekse koje je mogao - priča Aca.

Bulić je potom priznao da je u kontaktu sa Aninom porodicom i otkrio da je Anina majka morala da napusti Beograd.

- Sa Aninom porodicom se redovno čujem. Majka joj je sada na selu, lakše joj je od tamo da prati dešavanja iz "Zadruge". Sve spremamo da bude kako treba kad izađe i da ne brine ni o čemu. Ne viđamo se, jer je ona tamo, ali se stalno čujemo telefonom - ispričao je Bulić, prenosi Pink.rs.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Aca Bulić

Podsetimo, Anina kuma Milena Kačavenda i Aca Bulić Ćurčićevoj sve vreme pružaju veliku podršku tokom boravka u rijalitiju, a javnost neprestano spekuliše o njihovom ulasku na imanje u Šimanovcima, kao i o obnovi romanse, koja je nakon zakazane svadbe i gubitka tek rođene ćerke, prekinuta pre mnogo godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike