"Zadruga" se i zvanično ukida! Željko Mitrović saopštio zadrugarima svoju odluku, evo šta će biti sa njima

14.05.2023

17:54

3

Vlasnik TV Pink razmišlja da li uopšte više želi da emituje ovakvu vrstu programa

"Zadruga" se i zvanično ukida! Željko Mitrović saopštio zadrugarima svoju odluku, evo šta će biti sa njima
Željko Mitrović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink i idejni tvorac rijalitija "Zadruga", protekle večeri bio je, prvi put od početka emitovanja ovog programa pre šest godina, u Beloj kući, gde je razgovarao sa zadrugarima.

Ovom prilikom, on je zadrugarima saopštio nove odluke koje je doneo, a jedna od njih je i da će ova sezona rijalitija biti poslednja, te da se i zvanično "Zadruga" kao takva ukida.

- Imate još manje od dva meseca do kraja. Sada ću vam saopštiti moje odluke. Tolerancija za fizički kontakt koji bi mogao da se zove nasilje, će biti nulta. I nema ljutnje. Propada vam ceo honorar. Mogu samo da vas zamolim da vaše sukobe, koji su prirodna stvar jer je ovo rijaliti koji je zamišljen tako da ljubavno-emotivni odnosi budu noseća kategorija, da ti sukobi budu prihvatljivi za širu javnost - rekao je on, pa nastavio:

- Previše je psovanja, previše svega, gledaoci na nacionalnoj televiziji to i ne čuju jer je sve bipovano i blurovano, a i to nervira, jer se stalno čuje "bip", stalno je blur. Više ima "bipa" nego teksta i to nije rešenje. Ne treba da se pretvorite u filadendrone i fikuse, jer bi to bilo glupo i negledljivo, ali da nađete meru.

ATAImages/ Antonio Ahel
Željko Mitrović

U nastavku je zadrugarima saopštio da će biti poslednja generacija koja je učestvovala u ovakvoj vrsti rijalitija, te da možda više i neće emitovati takav program.

- Ideja za budućnost. Sešću sa svojim najbližim saradnicima i videti da li ćemo uopšte imati rijaliti, a ako ga budemo imali, on će sigurno imati novi oblik i novu formu. Tako da ćete biti poznati sigurno po nečemu što nije mala stvar, a to je da ćete biti poslednja generacija ove vrste rijalitija. Želim vam sreću do kraja, rekao sam, propadaju vam svi honorari ukoliko dođe do nasilja - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike