"Verujem da su me se roditelji odrekli" Anđela Đuričić donela konačnu odluku: Ovako je izgledao njen susret sa majkom i ocem! (FOTO)

21.04.2023

17:23

0

Osvestio je šamar realnosti nakon što je i sama prevarena

"Verujem da su me se roditelji odrekli" Anđela Đuričić donela konačnu odluku: Ovako je izgledao njen susret sa majkom i ocem! (FOTO)
Anđela Đuričić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Ljubavnica Zvezdana Slavnića, Anđela Đuričić, nakon petomesečne romanse doživela je da i sama bude prevarena pred kamerama "Zadruge 6". Karma je učinila svoje brže nego što se mlada Crnogorka nadala, a Đuričićeva je sada donela konačnu odluku i zauvek stavila tačnu na njihov odnos.

Nakon što Slavnića uhvatila u krevetu sa Majom Marinković, Anđela je doživela nervni slom, a usledila je žestoka svađa, koja je rezultirala i fizičkim obračunom bivših ljubavnika.

Tokom čitave afere sa Slavnićem, javnost neprestano spekuliše o Anđelinim roditeljima, koji su trenutno u rodnoj Crnoj Gori. Kruže priče da su je se odrekli, a glasine su podgrejali za Vaskrs, nakon što joj nisu poslali nikakvu čestitku, zbog čega se rasula u komade.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Anđela Đuričić sa roditeljima

Anđela se danas u radio emisiji dotakla i roditelja, te je otkrila koliko joj teško pada kompletna situacija koja joj je narušila sve u šta je iskreno verovala.

- Na kraju izgleda da je sa njegove strane sve laž, a sa moje nije bilo. Za mene je sinoćnja emsija bila skalamerija nakon svega - rekla je Anđela pa dodala:

- Na ukućane deluju pitanja gledalaca. Ja sam sinoć bila u šoku nakon svega, a rekla sam jednu jako bitnu rečenicu Zvezdanu. On da nije bio u vezi sa mnom, on ne bi imao nijedan problem, što je i priznao, ali izgleda da je slagao - rekla je Anđela.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Anđela Đuričić

- U životu nisam doživela toliko stvari, kao da je đavo ušao u mene. Jeste to karma, ali je i velika kazna, desila se ljubav, to nije opravdanje, ali sam ja pogrešila... Bila sam samoživa. Ja sam u tu vezu uložila i porodicu i moral i sve što sam mogla, a ne smatram da bih ikada u životu više mogla da dopustim sebi bilo kakav kontakt sa njim, to bi bilo moje poniženje. Ja znam da je moja porodica promenila brojeve telefona, jer ja sam njima napravila toliku bruku kakvu niko nije, ali nadam se da ako ostanem pri stavu da ne budem u bilo kakvom kontaktu sa njim... - rekla je Anđela.

- Sama nisi, ja sam uz tebe - prekinuo ju je Lepi Mića.

- Hvala ti na tome, verujem ja da su me se roditelji odrekli, ali se nadam da ako se osvestim, da će oni biti tu - zaključila je Anđela.

Anđelin susret sa roditeljima nakon učešča u "Zadruzi 5", kada su bili ponosni na nju, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike