Posle drame u „Zadruzi", hitne diskvalifikacije, Anđela i Zvezdan - uživaju kod Moke! Fotografijom pokazali i kako (FOTO)

27.05.2023

21:40

0

Autor: M. G.

Društvo im pravi Slavnićeva izabranica, Tamara Nikezić

Posle drame u „Zadruzi", hitne diskvalifikacije, Anđela i Zvezdan - uživaju kod Moke! Fotografijom pokazali i kako (FOTO)
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz „Zadruge 6" zbog nasilničkog ponašanja i po hitnom postupku. Maja Marinković to je sve teško podnela, pa je za Zvezdanom čak i zaplakala, za sve kriveći Anđelu.

Rijaliti par, međutim, to nimalo ne dotiče.

Vreme provode s njegovim ocem Mokom, te Tamarom Nikezić, s kojom se pričalo da je stariji Slavnić u jednom trenutku bio prekinuo romansu. Na ovaj način, piše „Pink.rs", on je pokazao svoj stav po pitanju turbulentne romanse sina i nezvanične snaje, kao i svega onoga što su oni pred kamerama u Šimanovcima pokazali.

Podsetimo, Zvezdan je „popio" hitnu diskvalifikaciju pošto je po imenju vitlao motkom i pretio, dok je njegovu izabranicu ista sudbina sačekala jer je bila nasrnula na gorepomenutu Marinkovićevu.

Prema rečima izvora za jedan dnevni list, čim su napustili Belu kuću Anđela je bila kontaktirala Moku, koji ih je pozvao u svoj stan. Zaljubljeno se gledajući za fotografiju koja sledi, pobrali su brojne simpatije svoje publike onlajn.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike