Ana Ćurčić dobila tajno pismo od Ace Bulića! Po šiframa shvatila da je od njega: Evo šta znače Popaj i Oliva!

10.04.2023

11:29

0

Skakala od sreće kad je shvatila da ima njegovu podršku

Ana Ćurčić dobila tajno pismo od Ace Bulića! Po šiframa shvatila da je od njega: Evo šta znače Popaj i Oliva!
Aca Bulić i Ana Ćurčić - Copyright Instagram screenshot/ana_curcic_official, ATA IMAGES/Antonio Ahel

Kontroverzna rijaliti učesnica, Ana Ćurčić, digla je veliku prašinu otkako je kročila na velelepno imanje u Šimanovcima, a njen odnos sa bivšim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem iz dana u dan sve više iznenađuje javnost.

Tokom boravka u "Zadruzi 6", Ćurčićeva je dobila javnu podršku i od svoje prve ljubavi, poznatog biznismena i fudbalskog trenera Ace Bulića, kojeg je u više navrata pominjala pred kamerama. 

Aca je odlučan u nameri da pomogne svojoj prvoj ljubavi, a spekuliše se i o njegovom ulasku u rijaliti. Ćurčićeva nikada nije krila koliko joj je Bulić bitan u životu, dok je on čak priznao i da postoji šansa da se njihova veza obnovi.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Aca Bulić

Na adresu Zadruge je nedavno stigla tajna čestitka upravo od Bulića, a sadržaj iste razumela je samo Ana, jer je sastavljena od samo njoj dobro poznatih šifara. Sa suzama u očima je naglas pročitala pismo.

- Glavna čestitka stiže slede... Jao, neću da plačem... Glavna čestitka stiže sledeće nedelje! Bezrezervna podška i ljubav ženo lavice. Seti se "Popaja"... (Mi smo bili Popaj i Oliva - objasnila je Ana i nastavila) Znaj da te čuvam, zato Oliva samo hrabro - pročitala je Ana drhtavim glasom, a potom je od sreće počela da vrišti, skače i lupa nogama o pod, dok su se zadrugarke radovale sa njom.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Ana Ćurčić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike