Ovo je sestra Divne DNK: I ona je jednom bila u „Zadruzi"! (FOTO)

13.05.2023

11:25

0

Autor: M. G.

Ime joj je Milica i rođena je s istim problemom koji ima i Milanovićeva

Ovo je sestra Divne DNK: I ona je jednom bila u „Zadruzi"! (FOTO)
Divna DNK - Copyright Printscreen Zadruga Official

Divna Milanović, poznatija kao Divna DNK, našla se u fokusu javnosti pojavivši se u istoimenoj emisiji, ali i zbog učešća u „Zadruzi" zajedno s izabranikom Markom Kocićem (Marko DNK).

Ima dve sestre i tri polubrata, a prema rečima jednog od braće, sestre imaju isti problem s kičmom, prenosili su mediji. Jedna od njih je i Milica, koja je pre nekoliko godina posetila Divnu u Beloj kući u Šimanovcima tokom novogodišnjih praznika.

- Ne bih više ulazila u rijaliti, ali mislim da bi se moja sestra Milica odlično tamo snašla, zato ću joj preporučiti da se prijavi. Ona je isto godište kao Mina Vrbaški, ali za razliku od nje, moja sestra nije zaljubljive prirode. Milica je iskrena i voli da se šali, sigurna sam da bi bila zanimljiva i publici i učesnicima - tvrdila je svojevremeno Milanovićeva.

Inače, jedan od glavnih razloga zašto ona učestvuje u ovom formatu je prikupljanje sredstava potrebnog za operaciju kičme, odnosno uklanjanja grbe koju ima od rođenja.  

- Divna je rođena sa tim, a i sestra. To je nedostatak nekog vitamina. Otac je kriv, ne može čovek sa 60 i nešto godina da pravi decu - kazao je jednom prilikom Divnin polubrat.

Sestra Divne DNK, Milica  Printscreen Zadruga Official
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike