Milan Milošević otkrio na kojoj televiziji počinje da radi nakon odlaska sa Pinka: Goreće Balkan!

12.05.2023

15:30

2

Voditelj konačno progovorio o detaljima nove saradnje

Milan Milošević otkrio na kojoj televiziji počinje da radi nakon odlaska sa Pinka: Goreće Balkan!
Milan Milošević - Copyright ATAImages/ M.M.

Pre nekoliko meseci kao bomba odjeknula je vest da novinar i voditelj Milan Milošević napušta televiziju "Pink" i rijaliti "Zadruga" čije je bio zaštitno lice dugi niz godina.

Milošević je pod nerazjašnjenim okolnostima napustio "Pink", no nikad nije zvanično potvrdio da je saradnja pekinuta, niti imao ružne reči za vlasnike ružilaste imperije. Sada je u zvaničnom saopštenju otkrio na kojoj televiziji počinje rad na novom projektu, koji će po njegovim rečima, pokoriti Balkan.

- Sada mogu i zvanično da kažem da sam od 12. maja 2023. postao deo tima "Hajp televizije"! Hvala Saši Mirkoviću na ovakvoj podršci i jedno veliko hvala kolegama i zaposlenima u "Hajp" produkciji! Goreće Balkan - napisao je Milan Milošević u saopštenju na svom Instagramu.

Inače, danas je treći rođendan "Hajp" produkcije, ali i tačno 16 godina otkako je Marija Šerifović pobedila na Evroviziji, zajedno sa tadašnjim menadžerom, prvim čovekom Hajpa, Sašom Mirkovićem. Upravo iz tih razloga, Milanov novi projekat na kom počinje sa radom danas, ima posebnu simboliku.

24sedam/Katarina Mihajlović
Saša Mirković

Podsetimo, deo "Hajp" produkcije su i Dalila Dragojević, Kija Kockar, Aca Lukas, Miroslav Ilić, Snežana Dakić, a odnedavno i Ana Nikolić, koja je zakazala prvi veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, za 7. oktobar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike