Zvezdan Slavnić konačno otvorio dušu o ljubavi sa Ksenijom Pajčin: Zbog jedne stvari posebno žali (VIDEO)

12.05.2023

16:15

0

Ističe da je bila drugačija i pozitivna

Zvezdan Slavnić konačno otvorio dušu o ljubavi sa Ksenijom Pajčin: Zbog jedne stvari posebno žali (VIDEO)
Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay

Kontroverzni zadrugar Zvezdan Slavnić nakon niza skandala i preljuba u "Zadruzi 6", ponovo je obnovio vezu sa Anđelom Đuričić. Sada je u razgovoru sa njom priznao da dugo nije mogao da se opusti pred kamerama i za crnim stolom otvoreno priča o detaljima iz burne prošlosti i odnosu sa Ksenijom Pajčin.

Slavnić se sada prisetio odnosa sa pokojnom Ksenijom i priznao da mu je krivo što o njoj nikada nije lepše govorio i objasnio ljudima koliko je bila posebna.

- Pričao bih lepše o Kseniji. Uvek je bila vedra i nasmejana, a ja sam to tako skratio. Ja to ne volim da pričam... Pitali su me, ali nikad nisam pričao da je nahvalim kakva je stvarno bila kad smo bili zajedno. Ona kao da nije bila sa ovog sveta, koliko je bila drugačija i pozitivna - govorio je Zvezdan, a njihov razgovor detaljnije možete pogledati u videu koji sledi.

Podsetimo, Ksenija i Zvezdan su u mladosti bili zajedno, o njihovoj ljubavi se i dan-danas priča, a pevačica je jednom prilikom priznala da je upravo Slavnić momak kog je najviše volela, te da je jedini bolan raskid koji je doživela, bio sa njim.

Ivan Gavrilović je nedavno otvoreno progovorio o Ksenijinoj i Zvezdanovoj ljubavi, ali i intrigama kojim je njihov odnos bio propraćen.

- Patološki je bio vezan za nju, nikome nije davao ni da joj priđe, a kamoli nešto kaže. Jedan pevač je startovao i nastao je haos. Pouzdano znam da je Zvezdan organizovao da ga gepekuju, ali to je organizovao zbog ljubomore. Nije Zvezdan bio neki kriminalac visokog renomea, ma ni blizu, stojim iza toga, jer sam ja u to vreme bio u krugovima žestokih momaka koji su važili za ozbiljne kriminalce. Čim je on ubio čoveka na metar razdaljine, evidentno je da je to neka patologija i boleština kod njega. Da se ne lažemo, tako nešto ne može normalna osoba da uradi. Dakle, hteo je da bude neki heroj na ulici, ali nažalost, desilo se šta se desilo - ispričao je Ivan, prenosu Kurir.

MUP Printscreen/Youtube/Glossy
Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike