Ubica iz Mladenovca je vozio kući pred krvav pir! Zadrugarka šokirala: Imala sam sreće, mogao je to veče da pukne

09.05.2023

10:46

1

Autor: N. M.

Bili su zajedno u diskoteci

Ubica iz Mladenovca je vozio kući pred krvav pir! Zadrugarka šokirala: Imala sam sreće, mogao je to veče da pukne
Ubica iz Mladenovca i Sofija Una Manić - Copyright Antonio ahel/ATA Images/MUP

Ubica iz Mladenovca Uroš B. bio je u kontaktu sa pojedinim rijaliti igračima pre nego što je izvršio strašan masakr u okolnim selima ovog grada.

Osim što su isplivale fotografije bivšeg dečka Sanje Vučić, Nikole Đorđevića, kao i zadrugarke Deniz Dejm, sada se oglasila bivša učesnica "Zadruge 6" Sofija Una Manić, otkrivši da je sa surovim ubicom bila u kntaktu neposredno pred zločin.

Ona je šokirala informacijama kojima je priznala da je provela vreme sa masovnim ubicom tri dana pre masakra, kada je bila u klubu sa prijateljima, a on je bio u ulozi obezbeđenja, zajedno sa bivšim zadrugarom i njegovim najboljim prijateljem, Nikolom Đorđevićem.

Printscreen Instagram nikola_djordjevicc
Ubica iz Mladenovca i Nikola Đorđević

- Dečka sam upoznala neposredno pre masakra. Sasvim slučajno, bili smo u zajedničkom društvu. Moj prijatelj je došao iz inostranstva, ja sam izašla sa njim. Nikola je takođe bio tu i još neki momci koji rade tu obezbeđenje. Sedeli smo u društvu od desetak ljudi, na mestu gde izlaze svi zadrugari. Uroš je takoše bio tu u ulozi obezbeđenja. Vozio nas je. Mi smo sedeli pozadi. U jednom momentu, kad smo izlazili iz kola, ispao mi je deo električne cigarete, on je samoinicijativno uzeo da mi potraži. Cele večeri je sedeo u ćošku, pio je vodu, nije ni pušio. Miran, staložen, kulturan - ispričala je Sofija, a zatim detaljno opisala kako se Uroš ponašao te noći.

Ona je najpre stekla utisak da je pristojan i fin mladić sa osmehom, pa mu je čak dozvolila i da je odveze kući nakon noći provedene u klubu. Ipak, šokirala se kada je na televiziji čula za masovni pokolj i da je te noći bila na vezi sa Đorđevićem.

- Imao je jako blag pogled, smiren, bio je nasmejan, kulturan. Dosipao je devojkama piće. Najnormalnije se ponašao, nije čak ni bio previše smiren, pa da se posumnja na nešto. Pevao je, igrao... Posle me je odvezao kući. Nijedna ružna reč, nijedan ružan pogled - govori Manićeva, pa dodaje dalje:

24sedam/Ivan Pavlović/Milan Ivanić
Uroš B. i mesto istrage kod Mladenovca

- Imala sam sreće, mogao je to veče da pukne i uradi to. Mogla sam ja sada da budem tamo negde gore, kao njegova žrtva, osetila sam da mi nije mesto tu - zaključila je bivša zadrugarka za "Srbiju Danas".

Podsetimo, dvadesetjednogodišnji Uroš B. napravio je krvavi pir u okolini Mladenovca, kada je usmrtio osmoro i ranio četrnaestoro ljudi. On je s lica mesta pobegao, a policija je tragala za njim celu noć, te je uhapšen u blizni Kragujevca. Nakon nekoliko sati, surovi ubica priznao je zločine koje je počinio u noći između 4. i 5. maja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike